Etimologie: nobil, faimos, stralucitor

Sarbatoare: 15 noiembrie

 

Rezervat, neincrezator si prudent, lui Albert nu ii plac raporturile umane. Fire rece si distanta in aparenta, Albert ascunde o sensibilitate dureroasa deoarece ii este greu sa se exprime. Nu are incredere in propriile forte, este sceptic si pesimist. Albert crede cu tarie in eforturile sale personale, in capacitatea sa de munca si in norocul sau. Detesta tot ce este artificial si cauta stabilitatea atat pe plan personal cat si pe plan financiar. Albert este un om al principiilor, cu o moralitate stricta si incapatanat in unele cazuri.

 

Avanseaza incet dar sigur in viata si nu ii place rutina. Ecologist convins, Albert este apropiat de natura, are oroare de zgomot si multime, prefera izolarea. Albert este o persoana spirituala si analitica, poseda simtul detaliului si este lucid, isi pastreaza sangele rece in orice situatie. Intr-un anumit moment al vietii Albert ar putea fi tentat de irational, spiritualitate si lumea paranormalului. Copil, Albert este vulnerabil si nelinistit. Are in permanenta nevoie de incurajari. Albert nu trebuie niciodata bruscat deoarece risca sa fie extrem de nervos odata ajuns la maturitate.

 

Albert prefera sa stea in fata calculatorului decat sa participe la un meci de fotbal, apreciaza jocurile solitare in detrimentul celor colective. Parintii trebuie sa ii incurajeze sociabilitatea si comunicarea. Albert apreciaza linistea, pacea si securitatea oferita de caminul familial. Cauta, de-a lungul vietii sa atinga perfectiunea de unde si obsesia pentru curatenie si ordine. Este sensibil la tot ce este frumos. Pune mare pret pe viata afectiva si este pregatit sa depuna eforturile necesare pentru ca in viata sa sa domneasca armonia. Va fi un sot model, va imparti sarcinile menajere cu sotia sa.

 

Arhitectura, decoratiunile, arta, contabilitate, justitie, gestiune, finante si banci, stiinte exacte administratie…iata domeniile din care Albert isi va alege meseria.

Lasă un răspuns