Etimologie- nobila (germana)

Sarbatoare- 26 aprilie

Rezervata si secretoasa, Alda poseda totusi, o personalitate afirmata si decisa. Alda este nobila, este seducatoare, dar este foarte simpla in acelasi timp. Dar, stie foarte bine cum sa isi stapaneasca emotiile si acest lucru poate intimida uneori.

Alda detesta lejeritatea, mediocritatea si supeficialitatea. Este perfectionista si idealista si vrea mereu sa evolueze, sa progreseze si sa isi atinga toate obiectivele.

Alda este in acelasi timp foarte muncitoare si ambitioasa, timpul fiind cel mai bun aliat al sau. Si totusi, chiar daca este capabila sa dea dovada de rabdare in cele mai importante momente ale existentei sale, poate sa devina mai brutala si lipsita de rabdare in ceea ce priveste momentele mai putin semnificative ale vietii.

Alda este foarte optimista, foarte vesela si nimic nu pare sa o afecteze. Se simte foarte bine in pielea sa, are un spirit practic si nu se complica deloc. Este mai atrasa de latura ludica a lucrurilor si nu se pune pe treaba decat atunci cand si-a fixat un scop precis. Dupa asta, nimeni si nimic nu o mai poate opri.

Alda este in cautare de perfectiune si de armonie. Vrea sa fie pace peste tot, mai ales in ceea ce priveste raporturile cu cei din jur, cu care se arata concilianta si rabdatoare. Chiar daca nu stie cum sa fie in toate cazurile concilianta.

Atunci cand vine vorba despre relatiile de iubire, va fi foarte exigenta deoarece simte nevoia sa isi respecte si sa isi admire alesul inimii. Dar nu ii va permite acestuia nicio greseala. Va fi greu pentru ea sa isi aleaga alesul inimii. Este o mama exemplara, o gazda foarte prmitoare si o femeie remarcabila, deci este aproape perfecta.

Familia si viata sentimantala sunt foarte importante pentru Alda. Un camin armonios este foarte important pentru echilbrul ei. Dar este foarte ambitioasa, activa, dinamica si activa deci nu va pitea lasa cariera pe plan secundar.

Este interesata de domeniu medico-social, de cel al justitei sau de toate cele in care se va simti utila pentru cei din jur. Cele in legatura cu arta sau cu estetica o intereseaza si ele.

Lasă un răspuns