Etimologie-

Sarbatoare-

Alea apare drept o persoana decisa, debordand de vitalitate, originala si exprimand un puternic apetit pentru viata si tot ce tine de aceasta. Este curajoasa si intrerpinzatoare si are un anumit gust pentru risc si se impune uneori drept cel mai bun lider.

Si totusi, este atat feminina, cat si materna si adora sa aiba grija de ceilalti din jur. De altfel, abordarea si privirea sa sunt securizante si linistitoare. Alea vrea mereu sa fie pe placul celor din jur si acest lucru se traduce printr-o latura primitoare sau prin faptul ca are foarte mare grija de felul in care arata.

Este o femeie foarte hotarata, directa si sincera, care stie cum sa se arate fidela. Este susceptibila si nu suporta deloc grijile si nelinistile. Poate de asemnea sa reactioneze foarte urat atunci cand simte ca i se face o nedreptate.

Este dinamica si poate sa fie uneori mai mobilizata sau mai motivata pentru altii decat pentru ea. In plus, nu se teme deloc de competitie.

Alea este voluntara si activa, cu un simt profund pentru realitatile materiale, stiind perfect cum sa fie eficienta si foarte practica in acelasi timp. Este generoasa si interesata de cei din jur, apreciaza tot ce are viata de oferit, confortul, dar si banii, fiind o excelenta femeie de afaceri.

Alea adora sa fie indispanesabila, inconjurata de cei care o iubeste si pe cei care ii iubeste. Este o prietena remarcabila, care stie cum sa ii asculte si sfatuiasca pe cei din jur, iar sfaturile sale sunt considerate echitabile.

Chiar daca nerabdarea este una din trasaturile sale, va sti cum sa se arate placuta sau concilianta. Dar nu va fi atat de toleranta sau de intelegatoare cu partenerul sau, caruia nu ii va ierta nicio greseala sau slabiciune.

Este autoritara dar indemanatica. Si totusi, are tendinta de a cere de la partener ceea ce cere de la propria persoana. Odata ce ii va gresi va da inapoi.

Va afi atrasa de meseriile legate de sfaturi, de finante, gestiune, afaceri, confort sau precizie sau rafinament. Se va descurca foarte bine si in comunicarea orala sau scrisa.

Lasă un răspuns