Etimologie- de familie nobila (oalndeza)

Sarbatoare-

Aleid are o personalitate destul de puternica, energica, voluntara si independenta. Aparenta sa este una foarte agreabila, deoaerece ea stie, atunci cand este cazul, sa fie supla, maleabila, adaptabila si primitoare. Numarul 3 asociat personalitatii sale este cel care o face sa fie uneori cam superficiala, cocheta si chiar sofisticata.

Si totusi, numarul 7 este cel care o impinge sa isi dezvolte natura sa interioara, de unde discretia si rezerva de care da dovada. Fara indoiala ca are nevoie de aceste doua tendinte, fiind o fire destul de complexa si de completa, trecand prin diferite faze de exteriorizare, in care nevoia de a fi inconjurata de cei din jur se face simtita si prin alte perioade de introversiune in care simte nevoia sa stea sa mediteze si sa traga anumite concluzii.

Puterea sa de munca esste una destul de importanta, chiar daca uneori este destul de neregulata. Iar starea sa de dispozitie trece prin suisuri si coborasuri.

Spiritul sau insa este foarte viu, capacitatile de elocutiune foarte importante si i se intampla sa se folosesca foarte mult de umor atunci cand intampina vreo dificultate sau de simte jenata. Acest lucru contribuie foarte mult la succesul sau.

Aleid este o persoama foarte cerebrala, care inclina inspre reflexie, meditatie si speculatiile spiritului, uneori inspre anumite preocupari metafizice. Placerea cuvintelor si schimburile intelectuale ii plac, dar ii place de asemenea sa rada, sa se distreze si nu se da la o parte atunci cand vine vorba despre placerile vietii.

Aspiratiile sale o duc si inspre heterodoxism, inspre noutati, tot ce este inedit si la moda.

Numarul sau activ 46 ii pune insa probleme de ordin sentimental. Fara indoiala insa ca este prea exigenta sau prea autoritara, extrem de independenta sau prea personala. Dar are cel mai adesea in strafundurile sale un vag sentiment de solitudine, simtindu-se cel mai adesea, in majoritatea timpului neinteleasa.

Aleid este destul de ambitioasa, calea profesionala convenindu-i foarte mult, mai ales in domenii precum teatrul, cinematografia sau invatamantul. Dar si de tot ce se apropie de vorbit, de voce, de profesiile comerciale sau independente.

Lasă un răspuns