Etimologie – armonie (celtica)

Sarbatoare –

Echilibru si armonie se degaja din personalitatea lui Alen, o persoana deosebit de calma de cele mai multe ori. Alen cauta sa fie pe placul celorlalti in majoritatea din situatii. Este o persoana conclianta, intuitiva, adaptabila, fermecatoare si carismatica. Alen este entuziast, inteligent si comunicativ. Stie cum sa vorbeasca atat cu prietenii sai, in mediul familial cat si in mediul oficial. Mandru, nervos, Alen este de cele mai multe ori satisfacut de el insusi. Orgoliul este principalul sau defect, face din cand in cand puternice crize de furie pe care nu le poate stapani. Curiozitatea este in cazul lui Alen o arma puternnica, o arma cu dublu tais asta deoarece, chiar daca ii confera o latura stralucita, ii provoaca o anumita instabilitate. Este o persoana interesata de tot ce tine de estetica, arta, are nevoie de securitate si de confort familial.

Copil, Alen este adesea un ingeras, chiar daca, in unele cazuri se dovedeste a fi putin machiavelic, un amestec dulce de zambet, smecherie, veselie si calm, asezonat cu mici minciuni pe ici si pe colo. Scopul este acela de a-i conduce pe mama si pe tata dar si pe ceilalti membri ai familiei. Si, de cele mai multe ori, ii iese acest lucru. In schimb, Alen este capabil sa isi asume responsabilitatile pe care le primeste sau care decurg din viata de adult. In orice caz, cu un astfel de exemplar acasa, parintii trebuie sa adopte o educatie ferma, trebuie sa il invete ca trebuie sa termine de cele mai multe ori ce incepe. Limbile straine si creativitatea sunt de cultivat in cazul lui Alen.

Lui Alen ii plac contactele cu celelalte persoane, este destul de sociabil, a se exprima pentru el reprezinta o veritabila satisfactie. Nu este indiferent la placerile vietii. Din punct de vedere sentimental ii place sa adopte tactul si finetea. Este un seducator dar isi alege destul de greu partenera de viata, este destul de exigent. Alen va fi tentat sa reia o afacere de familie sau sa preia fraiele unei astfel de afaceri sau va alege o activitate comerciala, din domeniul gastronomic sau medical.

Lasă un răspuns