Etimologie- barbat, luptator, razboinic (greaca)

Sarbatoare- 12 decembrie, 30 august, 3 mai

Alex are o mare capacitate de adaptare si de seductie, astfel ca va putea sa isi satisfaca dorintele de cucerire si de reusita.

Are o carisma fara pereche, dar si o anumita prestanta sau clasa care fac din el un barbat mai special. Dar si unul cu un magnetism irezistibil. Este diplomat, mereu cu zambetul pe buze, placut si se foloseste mereu de atuurile sale de pret pentru a castiga respectul si admiratia celor din jurul sau.  Cu siguranta ca nu lasa pe nimeni indiferent.

Alex este foarte tenace si nimeni si nimic nu il va putea opri in a obtine ceea ce vrea de la viata. Este o persoana foarte afectuoasa si sensibila. Profund astasat de cei din jurul sau, pune mereu familia pe primul loc. Este foarte calm, linistit si face orice pentru a le fi pe plac celor din jur.

Din semnificatia numelui Alex reiese ca este un perfectionist si un maniac al curateniei. Are un savant amestec de intuitie, sensibilitate, emotivitate, curaj si hotarare. Dar atunci cand se simte neinteles sau cand trebuie sa faca fata anumitor ostilitati, se va inchide in sine.

Alex este in cautare de armonie si de pace peste tot unde merge. Sunt lucruri indispensabile pentru dezvoltarea si linistea sa.

Viata sentimentala este cea mai importanta. Dar atunci cand vine vorba despre anumite alegeri, va fi foarte ezitant. La o femeie va fi atras de blandetea sa, la alta de frumusetea sau de harnicia sa… iar exigenta si setea sa permanenta de perfectiune il fac uneori sa devina cam maniac. In ciuda acestor lucruri, Alex este un barbat foarte placut, care va fi cel mai bun tata si care adora confortul pe care il ofera casa sa.

Alex va fi interesat mai ales de domeniile esteticii, artistice, culinare sau gastronomice. Dar si de meseriile in stransa legatura cu domeniul social, sanatatea sau confortul casei.

Alex este foarte interesat de cele mai mici detalii si isi va face datoria cu grija si constiinciozitate. Este foarte exigent si cu propria persoana, punand mare presiune pe el pentru a reusi. Este in cautare de stabilitate si de succes. Foarte incapatanat, nu lasa niciun obstacol sa ii stea in cale.

Lasă un răspuns