Alia poate parea la prima vedere dura, mai stricta, dar in realitate nu este chiar asa. In realitate, este o persoana hipersensibila si vulnerabila. In fata ostilitatii are tendinta sa se inchida in sine, evitand infruntarile. Cu toate acestea, este o femeie curajoasa, mandra, determinata care detesta nedreptatea, minciuna si flateria. In schimb, este capabila sa isi asume responsabilitatile. Poseda un spirit inovator si are nevoie sa aiba parte de propriile sale experiente, capabila sa se sacrifice pentru o anumita cauza, pentru ceea ce o intereseaza. Este situata adesea la mijloc intre o latura egocentrica, autoritara, exigenta, mai ales daca este nascuta pe data de 1,10, 19 sau 28 a lunii.

Copil, Alia este inteleapta si inteligenta, disciplinata si rezervata. Este autonoma si se dovedeste a fi o sora mai mare extrem de responsabila care isi adora fratii mai mici, capabila sa isi inlocuiasca parintii daca este nevoie. Insa atentie, parintii nu trebuie sa abuzeze de amabilitatea sa deoarece este doar un copil, nu un adult. Parintii trebuie sa o implice in activitati exterioare care sa ii permit sa isi gaseasca echilibrul in relatia cu ceilalti si cu mediul inconjurator.

Ambitioasa, Alia cauta sa dirijeze, sa ocupe primul loc in toate domeniile din viata, ii place sa atraga atentia asupra sa. Ii place spectacolul si simte nevoia sa fie recunoscuta si adulata. Idealista si materialista totodata, este sensibila la confortul oferit de bani. Din punct de vedere sentimental este exigenta si are tendinta sa domine. Senzuala, este geloasa si se dedica trup si suflet relatiei sale, este loiala si sincera, cere reciprocitate din partea partenerului de viata. Dar, cand ceva nu ii convine, devine rapid brutala si violenta si tinde sa foloseasca cuvinte nu tocmai potrivite pentru o doamna.

Alia va fi atrasa de domeniul social (medicina, justitie, drept), in special daca este nascuta pe data de 9,18 sau 27 a lunii sau de profesii liberale daca este nascuta pe data de 10, 5 sau 20 a lunii. Profesii din domeniul bancar, financiar, gestiune sau lumea spectacolului pot fi in egala masura pe placul sau.

Lasă un răspuns