Etimologie: nobil

Sarbatoare: 9 februarie (calendar catolic)

 

Alice este o persoana activa si comunicativa. Fermecatoare si eleganta, Alice cauta sa impresioneze si sa se faca placuta. Este o persoana extrovertita si are nevoie de ceilalti pentru a se simti in siguranta. Alice adora sa sa vorbeasca si sa schimbe idei. Este o persoana spirituala si da dovada de o reala placere de a-si distra anturajul. Adaptabila, rapida si vicleana, Alice stie sa se descurce in orice situatie. Este curioasa, interesata de tot ce misca, mereu in cautare de noi orizonturi si pasionata de calatorii. Vanitoasa, Alice nu ezita sa isi faca complimente.

 

Copil, Alice este activa si spirituala. Nu este prea interesata de studii deoarece este mult prea preocupata sa se distreze si sa ii distreze pe ceilalti. Are tendinta sa caute usurinta lucrurilor. Preocupata de mediul familial, Alice cauta sa isi faca parintii mandri si simt nevoia constanta de iubire si afectiune. Alice este guraliva si parintii trebuie sa o asculte cu atentie, sa ii raspunda cu rabdare la toate intrebarile. Ar fi bine ca parintii sa o implice pe Alice in activitati de grup.

 

Rafinata si sensibila, Alice va depune eforturile necesare pentru a se face placuta, remarcata si apreciata. Viata sentimentala este primordiala pentru ea. De obicei pune persoanele dragi pe primul plan, neglijandu-se adesea pe sine. In momentul in care vine vorba de alegerea unui partener, alegerea se dovedeste a fi una dificila din cauza exigentei sale. Conform criteriilor personale, partenerul de viata trebuie sa fie perfect. Daca il va gasi ramane de vazut.

 

Alice va fi interesata de domeniul medical, juridic, de profesiile in care expresia orala si scrisa este necesara precum profesor, conferentiar, cantareata, animatoare, stewardessa, scriitoare, jurnalista sau pictorita, profesii aflate in legatura cu creativitatea (arta, estetica) sau de cele in raport cu publicul.

Lasă un răspuns