Etimologie- Alienor este un nume de fete cu origini grecești și arabe. În arabă, elinor înseamnă Dumnezeu este lumină. În limba greacă, eleos este un termen folosit pentru a vorbi despre compasiune.

Sărbătoare- 25 iunie

Alienor este o persoană care apreciază foarte tare sinceritatea și care detestă nedreptățile. Știe cum să se arate conciliantă atunci când trebuie, dar face parte din acea categorie a persoanelor care devin agasate sau care se lasă duse de mânie atunci când o situație o deranjează.

Alienor este destul de directă, dar și spontană în gesturi și în vorbele sale. Are mare grijă la felul în care arată. Este extrovertită, este aventuroasă și poate să fie destul de dificilă în ceea ce privește planul sentimental.

Latura sa idealistă o face uneori să sufere de unele deziluzii mai ales din cauza partenerului, care o poate duce la cele mai mari decepții.

Dar, Alienor are un caracter special și debordează de energie. Este foarte curajoasă, dar poate să fie și foarte emotivă și stresată în anumite situații. Atunci când lucrurile nu ies exact așa cum vrea, poate să facă crize de furie. Asta chiar dacă pot să fie uneori extrem de dulci și de simpatice.

Poate să aibă uneori unele schimbări bruște de dispoziție, dar asta nu înseamnă că sunt simpatice și apreciate de către toți din jur. De asemenea, este o fire foarte visătoare și i-ar plăcea foarte mult să aibă o viață la înălțimea așteptărilor sale.

Poate să fie însă și extrem de fragilă și de influențabilă, un lucru ce poate reflecta lipsa unei maturități.

Alienor detestă minciuna și ipocrizia. Te poți baza pe ea, deoarece este foarte fidelă, chiar dacă uneori este și brutal de sinceră. Preferă să spună exact ceea ce îi trece prin cap și nu se ascunde.

De asemenea, Alienor este mereu interesată de cei din jur, gata să îi ajute mereu și ia prietenia foarte în serios.

Uneori, Alienor este destul de instabilă, trecând prin perioade de depresie, urmate de perioade de exaltare. Este sentimentală, dar știe cum să rămână cu picioarele pe pământ.

Alienor este o fire foarte cochetă, adoră să fie apreciată și plăcută de cei din jur. Este foarte feminină, intuitivă, foarte sensibilă și puțin cam capricioasă.

Este o fire foarte creativă în același timp, care este interesată mai ales de profesiile artistice. Este dulce și atentă deci foarte apreciată și de către copii. Se va remarca mereu prin buna sa dispoziție și energia pe care o degajează.

Lasă un răspuns