Etimologie: a alina, pretios, nobil

Sarbatoare: 9 septembrie

 

Energic si viril, Alin degaja impresia de forta, incredere in sine si un anume magnetism. Insa sa nu ne lasam impresionati de aceasta fatada: cu siguranta Alin este dinamic, intreprinzator si determinat insa este si o persoana tandra. Lui Alin nu ii lipseste nici latura autoritara si directiva. Cu toate acestea, Alin este preocupat de persoanele din jurul sau cu care este deosebit de generos. Dificultatile il stimuleaza insa are nevoie de ajutor pentru a se realiza.

 

Are obiceiul sa adere la asociatii sau grupuri (politice, sportive sau altele) in cadrul carora cauta pozitia de lider. Are un spirit inovator si este convins ca este capabil sa schimbe lumea. Chiar daca Alin este un barbat activ, pragmatic, facut pentru realizarile concrete, este totodata un visator, naiv uneori, utopist si dezorganizat. Este extrem de atasat de bunurile materiale si este departe de a fi dezinteresat de sfera financiara.

 

Copil, Alin este activ si inventiv. Orgolios si susceptibil, lui Alin ii este greu sa accepte un alt loc, simte ca i se cuvine doar primul loc. In caz contrar, isi va arata latura rebela si se va opune. Poate fi interesat de poezie si de arte, ceea ce este pe placul marei sale sensibilitati sau de sport si de mecanica.

 

Lui Alin ii place sa fie admirat, sa comande, este sensibil in fata sexului frumos si ii place eleganta si distinctia. In dragoste este pasional, gelos si se dedica trup si suflet persoanei iubite. Este atent si cauta mereu sa ii fie pe plac partenerei.

 

Alin este interesat de activitatile care necesita imaginatie, sensibilitate (teatru, cariera artistica), calatorii, restaurari, activitati in raport cu artele mecanice, tehnica, sport, metalurgie, putere, politica sau de profesii aflate in stransa legatura cu finantele (gestiune, banci, contabilitate).

Lasă un răspuns