Etimologie- nobil si pregatit (germana)

Sarbatoare- 1 august

Alonzo este o persoana extrem de rafinata care are foarte mult bun gust. Iubeste toate lucrurile frumoase si este destul de mandru atunci cand vine vorba despre propria persoana.

Este in acelasi timp foarte independent, preferand sa pastrze distanta in anumite situatii. Este un barbat determinat, plin de certitudini, un foarte bun filozof, care adora ideile noi si care se tine departe de ideile preconcepute.

Alonzo este foarte inteligent, drept si cinstit, putand avea incredere in el fara rezerve. Este si foarte sociabil, comunicativ, entuziast, extrovertit, adorand sa impartaseasca ideile si convingerile sale cu cei din jur.

Alonzo stie cum sa se faca placut atat prin caracterul sau bland si pacifist, cat si prin sensibilitatea si umanismul sau. Curajos si determinat daca este motivat, Alonzo este capabil sa depuna mari eforturi pentru a reusi in tot ce isi propune.

Dar hipersensibilitatea sau permeabilitatea de care da dovada uneori ii pot juca feste. Atunci cand este instabil emotional, va deveni foarte repede dezarmat si va fi capabil sa se refugieze oriunde sau sa caute unele lucruri mult mai usoare.

Alonzo este creativ si inspirat, dar si foarte nervos, acest lucru traducandu-se printr-o mobilitate excesiva. Alonzo adora sa placa, sa seduca, dar si sa se distreze, fericirea sa fiind una din  prioritatile sale. Iubeste sa comunice si sa se afle in contact cu cei din jurul sau. Are inalte aspiratii umane si detesta rutina. Stie cum sa se exprime asa cum trebuie si detine arta convingerii la degetul sau mic.

Este un seducator fara pereche, o companie senzuala si fermecatoare, dar slab atunci cand vine vorba despre placerile carnale. Fidelitatea sa este deci un lucru foarte relativ. Dar este atat de fermecator si de placut vederiii si inimii…

In profesia sa se va arata un perfectionist. Va fi atras de profesiile artistice sau de cele creative sau de cele in care exprimarea scrisa sau orala este foarte importanta. Profesiile din domeniul medical sau paramedical vor fi si ele pe placul sau. Dar si cele comerciale care sunt in raport cu calatoriile sau cu strainatatea.

Lasă un răspuns