Sarbatoare-

Etimologie-

Alva este o persoana destul de rezervata si discreta, chiar daca este foarte sociabila atunci cand se afla pe un teren cunoscut. Prudenta si neincrederea sunt lucrurile care o anima, chiar daca nu da intodeauna aceasta impresie.

De fapt, Alva este introvertita si incearca sa isi pastreze problemele pentru sine. Adora sa dea si sa arate tot ce e mai bun din ea si detesta sa ii deranjeze pe cei din jur cu problemele sau dificultatile sale.

Aspectul sau exterior poate sa fie intr-un contrast puternic cu personalitatea sa profunda. Apare mai facila si mai supla decat este in realitate. Daca cel mai adesea se exprima cu usurinta si este dotata pentru comunicare sau pentru exprimarea orala sau scrisa, nu se deschide niciodata in intregime, preferand sa pastreze pentru sine gradina secreta.

Emotivitatea sa este una foarte puternica, dar refulata si stapanita la perfectie, in asa fel incat, uneori i se reproseaza ca este prea rece si prea distanta.

Alva este destul de deconcertanta atunci cand se inchide in sine in mod paradoxal sau cand fuge de lume. Chiar daca cu ceva timp inainte se distra si se deschidea inspre lumea de jur. Deci oscileaza intre faze de pesimism si de optimism si de buna dispozitie. Dar se mai zbate in acelasi timp si intre faze sau dorinte de stabilitate si de siguranta si intre o tendinta de a cauta facilitatea.

In acelasi timp, este foarte ranchiunoasa si uita foarte greu persoanele care le-au ranit sau care le-aun infruntat, purtandu-le foarte mult timp in memorie.

Chiar daca este foarte timida, Alva vrea sa aiba mereu rolul principal, sa straluceasca in societate si sa fie admirata. In domeniul profesional se va face remarcata prin intermediul originalitatii sale.

In domeniul iubirii este destul de egoista, dominatoare si posesiva. Vrea sa fie iubita si admirata si sa pastreze in cadrul cuplului suprematia.

Va fi atrasa de meseriile in care se cere precizie si exactitate. Sau de meserii in care se cere o exprimare orala sau scrisa. Dar va fi atrasa si de domeniul comercial, de cel al actoriei, al cantecului si de cel al conferintelor.

Lasă un răspuns