Etimologie – cel iubit de Dumnezeu, dragoste de Dumnezeu

Sarbatoare –

Mai degraba introvertit, Amadeus pare la prima vedere bland, calm, rezervat, inexpresiv, posedand un bun control asupra lui insusi. Cu toate acestea, Amadeus este un barbat puternic, stabil, determinat, ambitios, serios, facut pentru a-si asuma responsabilitatile. Este seducator, ramanand totodata simplu si natural, simtind nevoia sa se faca placut si sa fie admirat, mereu preocupat de imaginea sa exterioara.

Muncitor si perfectionist, Amadeus da dovada de o constiinta profesionala sigura. Este apt sa dirijeze, are capacitati de organizare importante si se simte mai in largul sau in cadrul unor activitati de executie, nu de creatie. Eficient, activ si intreprinzator, Amadeus este ambitios si avanseaza in viata incet dar sigur datorita vointei sale, disciplinei si ambitiei sale. Nu se da batut in fata numeroaselor sarcini pe care le are de indeplinit si detesta mediocritatea, superficialitatea si lasitatea. In mod paradoxal, chiar daca este capabil de rabdare in ceea ce priveste lucrurile importante din viata sa precum domeniul profesional, exista situatii in care se arata lipsit de moderatie pentru vis-a-vis de unele lucruri minore. Este disciplinat si voluntar si tinde spre un anumit autoritarism. Mai degraba conservator, Amadeus este o persoana cu picioarele pe pamant si da de cele mai multe ori dovada de eficienta si sange rece. Este mai degraba posesiv, in ciuda elanului sau de creativitate. Copil, Amadeus este extrem de placut si creste fara sa le puna mari probleme parintilor, se arata un frate mai mare destul de protector si responsabil, disciplinat in ceea ce priveste munca scolara.

Amadeus viseaza sa traiasca in armonie, este mereu in cautare de perfectiune. Vrea sa fie inconjurat de pace in viata sa si este dispus sa furnizeze eforturi de conciliere pentru mentine raporturi agreabile cu apropiatii sai. Cand vine vorba despre angajamentul amoros Amadeus este mai degraba exigent deoarece simte nevoia sa fie admirat si respectat si aleasa inimii sale nu trebuie sa aiba niciun defect. Va fi interesat de domenii precum medical, justitie, cultura, gastronomie, imobiliare sau de profesii care necesita minutiozitatea sau precizia.

Lasă un răspuns