Etimologie- fidel, fiabil, cel in care putem avea incredere (araba)

Sarbatoare- 24 aprilie

Amin are un caracter determinat de pasiune si de curiozitate, acestea fiind cele doua linii principale care il ghideaza. Fascinat de viata si de lume, este mereu in cautare de noi cunostinte. Amin se va distinge prin energia sa debordanta si prin remarcabilul sau entuziasm, lucruri pe care le foloseste pentru a-si alimenta curiozitatea si stiinta.

Dotat cu o memorie si cu o inteligenta sintetica, Amin retine totul atunci cand trebuie si claseaza totul pentru a-si hrani pasiunea si eruditia.

Dar aceasta pasiune se caracterizeaza uneori si printr-o aparenta mai rece. Are o mare incredere in propriile forte iar acest lucru il impinge sa vrea sa ii depaseasca mereu pe cei din jur si sa isi depaseasca propria conditie sau sa se autodepaseasca.

Vointa, vitalitatea sa si starea sa de sanatatea excelenta sunt cele care suscita admiratia. Este un muncitor foarte ambitios care munceste uneori pana la surmenaj. Datorita marii sale constiinte profesionale, a unei vointe de fier si a unor cercetari facute in mod inteligent, Amin va reusi in tot ce isi propune.

Dar Amin este foarte sensibil la esec si accepta cu greu faptul ca nu reuseste tot ce isi propune.

Adora sa calatoreasca si sa descopere lumea pentru a-si completa mereu cunostintele. Din cauza naturii sale curioase, Amin simte nevoia sa se deschida in fata lumii. Este foarte sociabil si nu intampina dificultati atunci cand trebuie sa deschida conversatii cu un necunoscut.

Amin este destul de altruist, chiar daca uneori are tendinta de a tine totul pentru el. Dar tine enorm la valorile prieteniei si este cel mai bun prieten.

Pe plan sentimental, are un farmec natural, chiar daca este destul de discret. Acest lucru va atrage si femeile. Va cauta o femeie echilibrata la fel ca si el, care sa vrea sa isi intemeieze o familie si care sa vrea o relatie stabila.

Dar Amin este si pasional, gelos si posesiv. Si cauta inainte de toate o anumita stabilitate. Iar in caz de deceptii, isi va reveni destul de greu si nu va gasi forta sa mearga mai departe.

Lasă un răspuns