Etimologie- cinstita, credincioasa, demna de incredere (araba)

Sarbatoare-  27 octombrie

Amina este o persoana mai introvertita mai degraba si mai timida. Nu vorbeste decat foarte rar de propria persoana si ramana foarte discreta cu privire la propria persoana atunci cand se afla in fata unor persoane necunoscute.

oar cateva persoane au acces la gradina sa secreta. Dar asta nu inseamna ca Amina nu este foarte comunicativa si agreabila, cand ajungi in sfarsit sa o cunosti. Atunci cand ajungi sa ii castigi increderea, devine cea mai draguta si mai sociabila persoana. Cu toate acestea, mondenitatile nu sunt facute pentru ea.

Amina prefera sa stea retrasa intr-un colt si sa citeasca. Este atipica si adora sa fie mult mai speciala decat cei din jur. Dar atunci cand trebuie, este foarte comunicativa si calduroasa.

Amina raspandeste peste tot in jurul sau bucuria de a trai, inspirand bucurie, dulceata si calm. Este foarte feminina si cocheta. Se va intelege cu toata lumea, chiar daca la primul contact este mai prudenta. Este o persoana cinstita si credincioasa, numele de Amina fiind purtat si de mama lui Mohamed.

Calma si senina, Amina evita mereu disputele si conflictele cu cei din jur. Cu familia va fi cea mai iubitoare, cea mai afectuoasa si cea mai protectoare. Va fi mereu prezenta pentru copiii sai si va face orice pentru binele lor. Cauta mereu armonie in cadrul familiei si va face orice pentru a o regasi.

In iubire este foarte fidela si devotata. Nu vrea o aventura de o seara, ci aspira la o viata de familie armonioasa si stabila. Iubirea sa este una sincera si incoruptibila. Este o romantica pana la varful unghiiilor, visand la o iubire mare si sincera pentru tot restul vietii sale. Iubirea familiei este cea mai importanta pentru ea, fiind sensul vietii sale.

In viata profesionala, Amina este o femeie foarte responsabila, organizata si harnica. Face orice in cel mai mic detaliu si nimic nu ii scapa din vedere. Aceasta calitate ii permite sa aiba un avans fata de cei din jur. Si chiar daca uneori este cea mai buna, nu este genul care sa se laude, ramanand discreta si modesta.

Lasă un răspuns