Etimologie – calma, linistita, nume format din alaturarea numelor Ana si Lisa

Sarbatoare –

Analisa este o persoana rafinata care tinde sa se impuna. Independenta, vointa, vitalitate si energie, toate acestea ii servesc pentru a se afirma fara prea mare dificultate. Mandra, orgolioasa chiar, Analisa simte nevoia sa fie admirata si este extrem de preocupata de parerea celorlati despre ea. Idealista, Analisa este in cautarea perfectiunii. Este activa, descurcareata, capabila sa isi asume responsabilitatile. Simtul organizarii este de altfel unul din principalele sale talente. Exista situatii in care Analisa este extremista si face crize de furie. In realitate, este extrem de marcata de numarul 1 si de litera A dar acest lucru  nu inseamna ca i se stirbeste personalitatea, chiar din contra. Analisa stie sa ii respecte pe ceilalti si sa se faca respectata. In strafundul sufletului este altruista, preocupata de ceilalti, de valorile umane in general. Pentru a fi eficienta in relatiile cu ceilalti Analisa prefera sa se impuna prin stilul sau caracteristic.

Copil, Analisa este fermecatoare, sensibila, afectuoasa si preocupata de a le face pe plac parintilor sai. Posesiva, putin egocentrica, geloasa, Analisa este capabila de devotament. Se poate arata visatoare, cu capul in nori. Ii plac activitatile artistice. Activitatile de grup ii sunt favorabile si vor dezvolta fibra sa altruista.

Contactul cu publicul o atrage in mod considerabil. Calatoria, tarile straine, misterele, arta, religia si tot ce tine de straniu o atrag. In ceea ce priveste latura sentimentala, Analisa este o sensibila, un suflet romanesc ale carui idealuri sunt deosebit de ridicate, are numeroase vise pe care spera sa le indeplineasca de-a lungul vietii.

In ceea ce priveste capacitatile sale intelectuale si profesionale, lui Analisa i se prezinta mai multe oportunitati – profesiuni liberale medicale si paramedicale sau cu caracter social, mai ales daca este nascuta pe data de 1, 10, 19 sau 28 a lunii, profesii din domeniul Administratiei (securitate sociala spre exemplu), profesii artistice mai ales daca este nascuta pe data de 6,15 sau 24 a lunii, profesii liberale sau din domeniul calatoriei daca este nascuta pe data de 9, 18 sau 27 a lunii.

Lasă un răspuns