Etimologie- Dumnezeu este favorabil/binevoitor (ebraica)

Sarbatoare-

 

Chiar daca pare calma si impasibila, Ananya nu este deloc o fire inactiva. Doar ca nu se impacienteaza sau entuziasmeaza degeaba, actionand cu seriozitate si cu calm, dar si cu seninatate, avand mereu picioarele pe pamant.

In acelasi timp, este destul de introvertita si nu se deschide destul de usor in fata celor din jur. Este destul de timida, de rezervata si uneori ii lipseste increderea in sine. Cei din jur nu stiu mereu la ce se gandeste si linistea sa ar putea fi interpretata drept raceala sau ezitare. Dar acestea sunt de fapt momente de reflexie si de observatie.

Ananya este obiectiva si nu se lasa acaparata de cei din jur. Ba din contra, este mereu gata sa ii ajute atunci cand este cazul.

Am putea spune ca Ananya are un sistem de valori foarte bine pus la punct, o moralitate, o credinta si principii foarte conventionale, dar nu vrea sa socheze, chiar daca uneori isi doreste asta. Este inainte de toate rezonabila. Isi controleaza intuitia si nu ii da decat foarte putin credit. Ananya gandeste foarte bine toate actiunile, punand in balanta argumentele pro si contra, roscand uneori chiar sa nu stie cum sa actioneze.

Uneori nu este constienta de faptul ca viata este doar un joc. In orice caz, are nevoie de foarte mult timp pentru a gandi si a se decide. Chiar daca nu ii place prea mult imaginatia sau fantezia, este in schimb, foarte serioasa si va reusi sa isi atinga toate obiectivele.

Are o inteligenta analitica, cautand mereu toate detaliile in fiecare situatie. Are si o memorie foarte buna.

Si chiar daca este foarte ambitioasa, Ananya nu duce toate lucrurile la bun sfarsit. Are tendinta sa renunte si sa se lase dusa de circumstante.

Senzorialitatea este un domeniu foarte complex pentru ea, uneori sinonm cu refulare cautand mereu sa isi cultive gradina secreta.

Este mereu in cautare de afectiune, sa i se spuna ca este iubita si sa fie iubita. In orice caz, este o femeie foarte puternica si echilibrata, care are o conceptie foarte serioasa cu privire la viata, chiar si foarte riguroasa.

Lasă un răspuns