Etimologie – aurora, zori de zi (greaca)

Sarbatoare – 3 iulie

Anatolie este o persoana foarte curioasa, cu privire la tot ceea ce are viata sa-i ofere. Incearca astfel sa fie interesat de toate, citind mult, plimbandu-se, iesind sau calatorind, pentru a descoperi noi orizonturi si culturi, de indata ce are posibilitatea.

Escapadele pe care le face Anatoile il vor ajuta sa se linisteasca putin, sa mediteze si sa isi goleasca mintea sau sa se relaxeze, deoarece este o persoane care se indoieste foarte mult de propriile forte. Are si o fire mai nervoasa, mai agitata deci se ingrijoreaza mereu foarte repede.

Anatolie este insa si foarte sociabil, vesel si independent. Risca mereu si mereu isi pune la indoiala capacitatile. Are mare grija de imaginea pe care o trasmite celor din jur, este energic si voluntar si randamentul profesional este un lucru foarte important pentru el. Este foarte increzator in calitatile sale si da mereu impresia ca are o misiune de indeplinit.

Anatolie nu este tolerant, este orgolios, nu are deloc rabdare, are uneori accese de furie si poate uneori sa intreaca orice limita.

Pentru el, comunicarea este o veritabila arta care isi gaseste expresia deplina in gesturi, cuvinte sau chiar si haine. Are si o latura duala. Pe de o parte, Anatolie, este intelept si cunoaste foarte bine lumea din jur, pe de alta parte, este imprevizibil, mai ceva ca animalul care il reprezinta cel mai bine, jaguarul.

In domeniul afectiv, Anatolie are nevoie de stabilitate. Dar si de siguranta atunci cand se simte nesigur.

In domeniul profesional, Anatolie va excela in tot ceea ce face datorita dinamismului sau, rigurozitatii de care da dovada, seriozitatii sale, organizarii si rapiditatii sale. Se adapteaza de minune oricarui domeniu, daca superiorii sau colegii sai au incredere in el. In orice caz, stie ce vrea si ce trebuie sa faca pentru a ajunge sa isi atinga obiectivele.

Indiferent de meseria pe care si-o va alege, Anatolie are nevoie de dinamism si de actiune. Se va descurca cel mai bine deci in profesii legate de vanzare, de reprezentanta sau sport unde este nevoie de creativitatea sa fabuloasa. Dar si in cele legate de stiintele exacte, animalele sau natura.

Lasă un răspuns