Etimologie: puternica, curajoasa

Sarbatoare: 30 noiembrie

 

 

Cat magnetism! Fara indoiala, Andrada poseda o personalitate iesita din comun: sensibila, afectuoasa si emotiva, facuta sa tina in propriile maini fraiele destinului sau. Activa, Andrada este o femeie intreprinzatoare si luptatoare. Andrada este o individualista care cauta sa se afirme, sa se impuna si sa se realizeze. Apartinand in general unui semn de foc (Berbec sau Leu), Andrada are uneori un temperament coleric. Daca mijloacele nu sunt la inaltimea ambitiilor sale, Andrada se dovedeste a fi agresiva, autoritara si dictatoriala. Motivatia este cuvantul cheie al Andradei. Intelectuala, Andrada este o femeie de actiune ce poseda un spirit practic.

 

Andrada este facuta sa se realizeze in viata: materialista si practica, Andrada are simtul afacerilor. Rapida, nerabdatoare si mereu grabita, Andrada da dovada uneori de intoleranta. Copil, Andrada este plina de viata, vesela, demonstrativa si energica. Parintii ar trebui sa o incurajeze sa practice un sport. Pentru Andrada cuvantul plictiseala nu exista deoarece are mereu centre de interes, ceva de facut. Autonoma, cinstita si directa, Andrada este o fire orgolioasa care isi doreste sa fie mereu pe primul loc.

 

Afectuoasa si sentimentala, Andrada viseaza sa isi gaseasca jumatatea chiar daca acest lucru nu este atat de usor. Chiar daca este uneori egoista, stie sa se arate generoasa, serviabila si prietenoasa. Ii asculta cu atentie pe cei din jur si incearca sa le dea cele mai bune sfaturi. Din punct de vedere sentimental, Andrada este o idealista, naiva, directa care nu suporta situatiile tensionate.

 

Cu o astfel de personalitate, Andrada este autodidacta. Pentru ea, realizarea sentimentala este extrem de importanta, vrea sa reuseasca in tot ce isi propune. Isi va indrepta atentia spre meserii ce necesita autonomia, de profesii in raport cu afacerile, gestiunea, finantele si bancile, profesii in legatura cu orice forma de sfat.

Lasă un răspuns