Etimologie: razboinic, puternic

Sarbatoare:

 

Andreas degaja armonie si echilibru, este o persoana fermecatoare. Preocupat de aspectul sau fizic, Andreas este dornic sa se faca placut. Este o persoana intuitiva, concilianta, adaptabila si seducatoare. Comunica cu usurinta cu persoanele din jurul sau si poseda simtul umorului. Mandru si nervos, Andreas este adesea multumit de sine insusi. Orgoliul este adesea principalul sau defect si micile crize care deriva din acesta sunt destul de dese. Curiozitatea este in cazul sau o arma cu dublu tais deoarece chiar daca ii confera o latura eclectica, il impinge spre o anumita instabilitate.

 

Andreas este o persoana rafinata care manifesta un anumit simt estetic. Are nevoie de confort si de siguranta familiala. Copil, Andreas este un ingeras, un amestec dulce de viclenie, zambet cuceritor, veselie si farmec, totul asezonat cu cate o minciuna nevinovata pe ici pe colo. Reuseste sa ii vrajeasca cu deosebita usurinta pe toti membrii familiei si sa obtina ce isi doreste de la ei. Parintii trebuie sa adopte o educatie stricta si ferma si sa il sprijine sa invete limbi straine si sa ii dezvolte creativitatea.

 

Lui Andreas ii place sa comunice, sa iasa in evidenta in societate, ii plac contactele cu oamenii. Pentru Andreas, a se exprima reprezinta o reala satisfactie. Nu este indiferent la placerile conferite de aceasta lume. Din punct de vedere sentimental, Andreas se caracterizeaza prin finete si tact. Este un seducator careia ii place sa cucereasca persoanele de sex opus insa ii este destul de dificil sa isi aleaga o partenera de viata pe termen lung. Rareori este pe deplin satisfacut. Rolul de tata i se potriveste ca o manusa.

 

Andreas ar putea fi tentat sa reia o afacere de familie daca i se prezinta o asemenea oportunitate. In caz contrar, va fi atras de o profesie legata de arta, estetica sau creatie sau de o profesie din domeniul medical.

Lasă un răspuns