Etimologie: energica, curajoasa

Sarbatoare: 30 noiembrie

 

Andreea este o personalitate complexa, ambigua chiar, datorita celor doua naturi antagoniste ale sale care se infrunta pe tot parcursul vietii: o latura masculina, activa, voluntara si autoritara, independena si egoista, avand tendinta sa domine totul si sa ocupe primul loc in orice situatie….si o latura feminina, pasiva, timida, dependenta si afectiva, altruista careia ii place sa isi ajute semenii. Acest amestec curios ii confera lui Andreea un caracter ciclotimic, entuziast, increzator si activ totodata. Starile sale de spirit sunt schimbatoare daca numele sau de familie incepe cu litera B, K sau T.

 

Andreea va avea parte de aceste ambivalente in copilarie in special. Ajunsa la varsta adulta, Andreea va fi capabila sa isi asume responsabilitatile. Parintii trebuie sa o stimuleze in permanenta pe Andreea, sa o incurajeze la scoala. Andreea va fi o excelenta sora mai mare. Are toate sansele sa evolueze si sa se realizeze in viata daca este inconjurata de dragoste si afectiune. Esecurile o demoralizeaza profund.

 

Andreea adora sa ocupe pozitia de lider si sa fie inconjurata de prieteni. Este extrem de atenta cu persoanele dragi, este confidenta si sfatuitoarea perfecta. Din punct de vedere sentimental, Andreea este destul de secretoasa fapt ce ii determina pe multi sa o considere o persoana rece. Se multumeste destul de greu doar cu rolul de mama deoarece este o fire ambitioasa si se simte implinita doar cand este realizata si pe plan intelectual si social. In cuplu, ii place sa domine insa va gasi destul de greu un partener de viata care sa accepte sa fie dominat.

 

Andreea este autodidacta, ii place sa invete si sa se cultive. Profesiile liberale sunt ideale pentru ea deoarece este, inainte de toate, o fire independenta dar si un post de conducere. Este interesata si de stiintele umane.

LĂSAȚI UN MESAJ