Etimologie- mesager (greaca)

 Sarbatoare- 27 ianuarie

Angela este o persoana extrem de sensibila si de romantica. Este foarte visatoare si pasionala, inspirandu-se din poezie, fiind un veritabil suflet sensibil. Are o imaginatie debordanta si cel mai creativ spirit.

Angela se va descurca cel mai bine in domeniul artistic. Este foarte toleranta si intelegatoare, nu vorbeste foarte mult, decat atunci cand trebuie, dand dovada mereu de toleranta. Este o prietena excelenta si o confidenta fara pereche pentru cei din jur.

Angela este dulce, atenta si protectoare si are darul de a-i proteja mereu pe cei din jur. De asemenea, este foarte emotiva si activa, dar si o persoana inchisa in sine, ingrijorata si uneori cam impulsiva.

Angela are o fire mai introvertita si acorda mai multa importanta lumii sale interioare decat celei din jurul sau, de care alege sa se rupa destul de repede.

Emotivitatea sa se poate transforma foarte repede in nervozitate mai ales daca se cere foarte mult de la ea, foarte repede. Angela are foarte putini prieteni, dar toti sunt prieteni foarte fideli, sinceri cu care are cele mai solide legaturi. Angela se indoieste cel mai adesea de propriile sale calitati sau abilitati pana in momentul in care « intra in paine ». Dupa acest moment isi va urni motoarele asa cum trebuie.

Angela are deci nevoie de intelegere si de rabdare pentru a putea sa se dezvolte armonios si pentru a deveni o perrsoana echilibrata. Inspira compasiune celor care o inconjoara. In orice caz, Angela prefera compania celor care sunt naturali si care nu dau dovada de slabiciuni sau care nu au indolei in ceea ce ii priveste. Nu vrea sa se ataseze deloc de indivizii pe care nu ii stimeaza deloc.

Angela este o femeie foarte atasata dar si destul de dificila pe care trebuie sa ajungi sa o intelegi. Are o moralitate excelenta si o vointa imensa in tot ceea ce intreprinde.

In domeniul sentimental, Angela este romantica si foarte sensibila. Prefera stabilitatea, detesta aventurile si este foarte fidela atunci cand iubeste.

Angela se va remarca prin creativitatea sa si imaginatia sa in toate domeniile vietii sale. Se va lansa in domeniul artei pentru a se putea exprima din plin.

Lasă un răspuns