Etimologie – inger, mesager al Domnului

Sarbatoare –

Angelia este o femeie seducatoare, placuta si deschisa, comunicativa si intelegatoare. Cu toate acestea, Angelia se dovedeste, in unele situatii, timida si discreta, personalitatea sa ramane impartita intre interesul pentru ceilalti si dorinta personala de a fi apreciata la justa sa valoare. Lupta din rasputeri pentru a fi pe primul loc in toate domeniile din viata sa. Vesela si entuziasta, Angelia este destul de nerabdatoare si nu este adapost de crizele de furie, mai ales ca are momente cand este si deosebit de capricioasa.

Este neindemanatica, adaptabila si poseda un solid simt critic, mai ales in ceea ce o priveste. Memoria sa este foarte buna, Angelia nu va avea parte de probleme intelectuale de-a lungul vietii, va excela in practica limbilor straine si in exprimarea orala. Stie perfect cum sa se foloseasca de farmecul sau si de darul sau de convingere pentru a-si duce obiectivele la bun sfarsit. Curioasa, Angelia tinde sa fie adepta schimbarilor, nu ii place rutina deloc.

Copil, este extrem de emotiva si extrem de influentata de membrii familiei sale. Are o imaginatie bogata fapt ce ii poate ocaziona cateva probleme in copilarie. In prima parte a vietii tinde sa se inchida in sine deoarece nu stie cum sa isi exprime sentimentele si emotiile, mai ales daca nu este inconjurata de persoanele dragi ei, daca nu este linistita si protejata.

Ii place sa se simta iubita si adora sa vorbeasca ore intregi la telefon cu prietenele sale. Angelia are cateva vise pe care i-ar placea sa le realizeze cat mai repede – sa fie admirata, sa fie mereu pe primul loc, sa dirijeze si sa comande. Va depune eforturi mari din punct de vedere profesional pentru a avea o cariera stralucita. Viata sentimentala si maternitatea sunt importante pentru Angelia. Profilului sau corespund in special profesiile de contact- comert, vanzari, relatii publice, atasat de presa, publicitate, profesii in raport cu exprimarea orala sau cu vocea (profesoara, avocat) sau cu scrierea (secretara, scriitoare). Si profesiile din domeniul artizanatului sau in legatura cu notiunea de sfat ar putea sa o intereseze pe Angelia.

Lasă un răspuns