Etimologie- mesagerul lui Dumnezeu (greaca),

Sarbatoare- 27 ianuarie

Angelica este o persoana foarte sensibila. Da dovada mereu de delicatete si de blandete in tot ceea ce face.

Este mai degraba pudica si rezervata, dar asta nu o impiedica insa sa nu fie obstinata. Stie mereu ceea ce vrea de la viata si incotro sa o apuce.

Angelica este mereu demna de incredere si este foarte toleranta atunci cand este cazul. De asemenea, este de o amabilitate extrema, foarte fermecatoare, dulce si draguta cu toti cei din jurul sau.

Angelica este foarte comunicativa si foarte sociabila, are un spirit deschis si se dezvolta frumos in contactul cu cei din jur. Cu alte cuvinte nu ii este deloc greu sa isi faca mereu noi prieteni. Angelica este mereu vesela si optimista si raspandeste buna dispozitie peste tot pe unde merge.

Pe plan profesional, Angelica se va remarca datorita ambitiei si autodisciplinei sale. In plus, este foarte responsabila, remarcandu-se printr-o constinta profesionala foarte dezvoltata. Este perseverenta si determinata si face orice pentru a reusi in tot ceea ce isi propune.

Angelica este foarte optimista si esecurile nu au cum sa o doboare. Ba din contra. O ajuta sa fie mai puternica si sa persevereze mereu.

Foarte gratioasa si delicata, Angelica are un farmec fara pereche si stie cum sa ii seduca pe cei din jur. Vrea o relatie durabila, detesta aventura si fuge ca de ciuma atunci cand vine vorba despre barbati fustangii. Este idealista si elitista, va cauta un barbat perfect. Nu ii va acorda incredere deplina decat celui care ii va asigura o anumita stabilitatea afectiva.

Pretendentii care vor sa o seduca, vor trebui sa aiba o personalitate foarte puternica. Dar sa fie in acelasi timp si foarte generosi. Atunci cand este indragostita, Angelica va fi fidela si respectuoasa cu partenrul sau. Este foarte familista si tine foarte mult la familia sa.

Angelica este cea mai puternica, poseda o iubire imensa si un potential foarte mare care fac din ea o persoana remarcabila. Este cea care se remraca de fiecare data in anturajul sau si care il va ilumina si bine dispune.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns