Etimologie- mesager (greaca)

Sarbatoare- 5 mai

Angelo este foarte sociabil si stapaneste la perfectie arta comunicarii. Cu alte cuvinte, va avea mereu un loc de cinste in cadrul grupului sau. Latura sa extrovertita il face sa se remarce mereu peste tot, la fel ca entuziasmul sau in fata oricarui lucru.

Angelo este foarte simpatic, are un temperament foarte bland si pacifist, dar este si foarte amabil cu cei din jur. Dar are nevoie mereu sa fie motivat pentru a reusi. Iubeste sa se simta util iar atunci cand este responsabil cu un proiect sau orice alt lucru nu isi menajeaza deloc eforturile.

Dar atunci cand nu reuseste, cand trebuie sa faca fata eforturilor, Angelo se inchide in el, din fericire insa, norocul ii surade cel mai adesea in tot ceea ce intreprinde. Angelo este foarte determinat in tot ceea ce face si detalile sunt esentiale pentru el. La el toate sunt perfect aranjate, mai ales felul in care arata.

Angelo este foarte gurmand, dar si foarte vorbaret, nestiind sa se opreasca atunci cand trebuie. Parintii vor trebui sa ii impuna in perioada copilariei limitele adecvate.

De asemenea, Angelo este o persoana foarte inteligenta. Nu incepe niciodata un proiect fara sa analizeze in profunzime toate consecintele sale. Este si creativ, contribuind cu latura sa personala in tot ceea ce intreprinde. Este perfectionist, cinstit si nu face mereu lucruri care sa ii raneasca pe cei din jur.

Este si foarte generos si nu ezita atunci cand vine vorba despre a imparti totul cu cei din jurul sau. Nu face o promisiune atunci cand stie ca nu se poate tine de ea, fiind un om de cuvant care nu suporta deloc minciuna.

Angelo este foarte sigur pe el. Atunci cand vrea sa reuseasca sau vrea un anumit lucru, face orice pentru a-l obtine. Foarte ambitios, isi fixeaza uneori unele obiective foarte greu de atins. Cauta mereu sa fie pe primul loc si isi exploateaza mereu potentialul pentru a reusi imposibilul.

Angelo iubeste natura deci este foarte atras de tot ce tine de meseriile legate de protectia mediului. Sau de cele care il ajuta sa contribue la o cauza nobila.

Lasă un răspuns