Etimologie- gratie (ebraica)

Sarbatoare- 26 iulie

Anna este dinamica si foarte activa, doua calitati care o vor ajuta sa reuseasca in tot ceea ce isi propune. Are un spirit incredibil, este plina de viata si o forta interioara pentru care este invidiata de cei din jur. Se va adapta tuturor situatiilor cu cea mai mare usurinta.

Atunci cand va vrea sa se relaxeze, Anna va prefera izolarea. Va merge fie la tara, fie va prefera sa stea singura acasa sa citeasca un roman. Misterioasa, timida uneori si pudica, Anna isi va dezvalui foarte rar sentimentele. Chiar si fiintelor care ii sunt foarte dragi. Este foarte stricta in alegerile sale si nu se deschide in fata oricui.

Anna este o persoana fermecatoare care stie cum sa castige simpatia celor din jur. Este o companie foarte placuta si da mereu dovada de amabilitate si de generozitate. Vrea sa se simta importanta si admirata si vrea sa se faca remarcata prin toate mijloacele posibile.

Anna este capabila de orice pentru a-si atinge scopurile. Are foarte multe cunostinte, dar foarte putini prieteni adevarati. Pentru a-i castiga increderea, va trebui sa raspunzi unor criterii numeroase- fidelitate, sinceritate sau admiratie reciproca.

Anna va ezita cel mai adesea intre o viata de familie si o viata profesionala. In domeniul sentimental, va refuza sa fie vulnerabila. Se ascunde cel mai adesea in spatele unei masti care pare de nepatruns si nu isi dezvaluie nici sentimentele, nici emotiile. Dar latura sa impenetrabila si misterioasa este cea care ii atrage pe barbati. Degaja un farmec fara pereche si adora sa i se faca curte.

Pentru Anna, barbatul ideal este cel care va sti cum sa ii tina piept, care o va face sa coboare de pe piedestal si care ii va acorda cea mai mare importanta. Asteapta de la partenerul sau sa fie cel mai prevazator pentru ca isi doreste sa aiba o viata de cuplu si de familie perfecta.

Anna adora lucrurile frumoase si ii place sa fie foarte cocheta. Deci activitatile legate de bijuterii, de lux sau de moda i se potrivesc cel mai bine. Profesiile liberale, domeniile tehnice, ale finantelor sau expertizei sunt si ele foarte potrivite pentru ea.

Lasă un răspuns