Etimologi: demn de lauda, nepretuit (latina), floare (greaca)

Sarbatoare: 13 iunie

Antonio este o persoana cu un caracter secret, interiorizat, chiar daca drumul sau este mai lent si trebuie sa munceasca foarte mult. Cerebral si intelectual, Antonio, iubeste reflexia. Este nelinistit si isi pune o multime de intrebari cu privire la existenta.

Deviza lui Antonio ar putea sa fie foarte bine- « gandesc deci exist ». Este deci rationalist si are un spirit analitic minunat. Antonio este insa si sceptic, aplecat inspre cinism si ironie dar si misticism.

Antonio este un barbat foarte profund, stabil si serios. In copilarie este foarte crurios, cei din jur trebuind sa fie la inaltime si sa raspunda la tirada sa nesfarsita de intrebari.

Antonio este foarte fermecator si stie foarte bine asta. Iar atunci cand are ceva de facut care nu i se pare deloc interesant, stie cum sa paseze mingea celor din jur. Este elegant si un curtezan, atras de tot ceea ce inseamna frumusete in jurul sau.

Fara indoiala ca Antonio este ambitios, foarte harnic, oportunist si determinat. Rabdarea este unul din atuurile sale de pret iar reusitele nu se lasa asteptate. In plus, Antonio stapaneste la perfectie arta comunicarii si se potriveste de minune atat cu cei cu o personalitate mai supla, cat si cu cei cu un caracter mai dificil. Este si putin manipulator, stiind sa flateze si cum sa ii duca pe cei din jur acolo unde vrea.

Antonio iubeste sa caute, sa intrebe, sa cerceteze si sa analizeze, totul intr-un context de calm si liniste. Tot ceea ce este original si avangardist il atrage.

Viata sa afectiva nu este una simpla, putand intalni dificultati atunci cand vine vorba despre relatiile sale cu femeile. Este pudic, este neincrezator, este prudent si rezervat iar raceala sa poate sa le deruteze pe persoanele din jur. Antonio prefera sa fie mai degraba singur decat sa se afle in compania unor persoane nepotrivite.

In domeniul profesional, Antonio se va simti cel mai bine in cadrul unor meserii precum – cercetare, stiinte exacte sau in cadrul unora care sunt mai avangardiste si care sunt in legatura cu oamenii si viitorul lor.

Lasă un răspuns