Etimologie- superioara, excelenta, draguta (greaca)

Sarbatoare-

Arissa este foarte selectiva atunci cand vine vorba despre alegerea prietenilor sau a relatiilor. Este in cautare de armonie inainte de toate, de pace si de liniste si va cauta sa evite cu orice pret conflictele, dar si riscurile de a se rani din punct de vedere afectiv.

Arissa este voluntara, exigenta si perfectionista, cere mult atat de la ea, cat si de la viata profesionala. Isi asuma toate responsabilitatile si stie cum sa faca fata cu brio greutatilor.

Arissa este foarte emotiva si sensibila, are cel mai adesea tendinta de a se interioriza atunci cand vine vorba despre sentimente si emotii, acumulandu-le si preferand sa sufere in interior decat sa rabufneasca.

Arissa este foarte intuitiva si ii simte pe cei din jur si situatiile prin care trece sau trec cei din jur. Ea se multumeste insa sa numeasca « fler » ceea ce altii numesc intuitie. Aptitudinea sa de a-i simti sau citi pe cei din jur o va orienta inspre profesii in care ascultarea celor din jur sau ajutorarea celor din jur este cea mai importanta. Aici sensibilitatea sa va intra in joc intr-o maniera constructiva.

Sa nu incerci insa cumva sa o contrazici deoarece este foarte sigura pe sine si pe judecata sa. Nu are cum sa inteleaga ca nu esti de acord cu ea. Daca vrei insa cu orice pret sa o contrazici sau sa i te opui, inarmeaza-te cat mai bine cu toate argumentele. Aparenta sa dulce, calma, rezervata ascunde insa un temperament entuziast si plin de pasiune.

Latura sa vizionara ii permite sa fie mai avangardista si sa fie mereu cu un pas inaintea celor din jur. Este deci avangardista, avand idei inovatoare si concepte noi.

Arisa este exigenta, perfectionista, dar il va face pe partenerul sau sa treaca prin toate starile- de la o blandeata imensa pana la cele mai violente rabufniri. Poate sa fie foarte afectiva si sa dea dovada de iubire dar asteapta mult mai mult in schimb.

Dotata cu cea mai mare capacitate de munca, va avea mereu nevoie de contact cu exteriorul si de diversitate.

Lasă un răspuns