Etimologie- mascul, viril (greaca)

Sarbatoare- 8 mai, 19 iulie

Prima oara la Arsenie se va remarca farmecul sau irezistibil. Este foarte viril si foarte rafinat in acelasi timp, degajand o anumita forta care nu lasa pe nimeni indiferent. Pentru aceasta persoana determinata si inversunata atunci cand vine vorba despre munca, afacerile sunt afaceri si responsabilitatile au o importanta majora in cazul sau.

Arsenie este un lider incontestabil care stie cum sa ia deciziile potrivite atunci cand trebuie. Chiar daca asta inseamna ca va trebui sa isi asume anumite riscuri.

In viata de zi cu zi, Arsenie este o persoana foarte placuta si simpatica. Dar este putin cam maniac atunci cand vine vorba despre ordine, iubind ca totul sa fie perfect aranjat. In plus, Arsenie are o multime de calitati, care fac din el o persoana irezistibila- este generos, cochet, responsabil, amabil…dar mai ales, stie mereu ceea ce vrea.

Arsenie este o persoana simpla si sincera. Sta foarte mult pe ganduri atunci cand trebuie sa actioneze. Se gandeste mereu la cele mai eficiente modalitati pentru a-si duce toate proiectele la bun sfarsit. Va munci mereu din greu pentru a deveni cel mai bun.

In domeniul afacerilor, Arsenie este un artizan desavarsit. Are un simt innascut al organizarii, este cerebral, rational, dar si spontan, gasind mereu solutii la orice problema. Stie cum sa ia initiativa si este foarte rapid atunci cand vine vorba despre munca sa.

In viata privata, Arsenie este un barbat umil, generos si curtezan. Nu face niciodata elogiul reusitelor sale. Este o persoana foarte sincera, care stie perfect cum sa se comporte sau cum sa vorbeasca pentru a nu-i ofensa pe cei din jur.

Arsenie este seducator si carismatic si are mereu grija de imaginea sa. Nu trebuie sa se dea in spectacol pentru a atrage atentia, inteligenta si farmecul sau fiind mai mult decat de ajuns pentru a-i subjuga pe cei din jur.

In iubire, Arsenie este fidel, este sincer si se dedica in totalitate vietii de cuplu. Este foarte atent cu partenera sa, dar poate sa fie uneori destul de gelos si de posesiv. Este capabil sa faca orice sacrificii pentru cuplul sau.

Lasă un răspuns