Etimologie- nobila (indiana)

Sarbatoare –

Arya este un nume din ce in ce mai popular datorita celebrului serial « Game of Thrones ».

Numele de Arya caracterizeaza o persoana foarte simpla, care vrea sa aiba cat mai multi prieteni in jurul sau, pe care sa ii ajute. Familia este la fel de importanta pentru ea.

Arya este si o persoana toleranta care stie cum sa ierte si sa uite. Ce uraste insa cel mai mult? Minciunile, conspiratiile si inselaciunea. Este foarte cinstita si nu incearca mereu sa profite de situatiile pe care le intalneste in viata de zi cu zi.

Puritatea sa o face sa fie cea mai frumoasa. Arya este si foarte tandra, prietenoasa, apreciind compania celor din jur. Este emotiva, sensibila, flegmatica si da mereu impresia de blandete si de calm.

Copilul Arya este foarte afectuos si atasat, foarte putina lume putand sa reziste amabilitatii si dulcetii sale. Trebuie sa invete de devreme notiunile de munca, de disciplina, de ordine si de datorie.

Arya este o femeie deloc intreprinzatoare insa voluntara. Prefera sa lase pe maine ce poate sa faca azi. Totul tine la ea de motivatie. Dar are si tendinta agasanta de a trai mai mult prin visele sale decat ancorata in realitate.

Atuurile sale de pret sunt farmecul, amabiltatea, serviabilitatea, dar si finetea sa in domeniul psihologic. Intuitia sa si finetea sa compenseaza astfel lenea de care da dovada in anumite situatii. Dar si indemanarea din anumite domenii ale vietii.

In ceea ce priveste domeniul profesional, Arya se va simti cel mai bine in meseriile legate de umanitar. Vrand mereu sa ii ajute pe cei din jur, Arya uita cel mai adesea de propria persoana. Ajutandu-i pe cei din jur, Arya va deveni mai puternica, se va maturiza si va deveni mult mai responsabila.

In domeniul afectiv, Arya isi cauta sufletul pereche cu care sa imparta absolut totul. Cineva care sa stie cum sa o asculte si care sa ii redea iubirea pe care o raspandeste pentru cei din jur.

Arya iubeste sa evadeze, sa aiba fantezii, sa calatoreasca si are o latura boema. Iubeste viata si toate placerile pe care aceasta o ofera. Are o multime de calitati afective dar prefera sa fie independenta.

Lasă un răspuns