Etimologie: aur

Sarbatoare: 4 octombrie

 

Femeie de anvergura, Aura este dotata cu o vointa puternica, curaj si ambitie. Colerica, Aura simte nevoia sa fie motivata pentru a duce un lucru la bun sfarsit. Poseda un anumit magnetism si cauta sa se impuna de fiecare data, ceea ce se traduce printr-o alura originala (vestimentara uneori). Apreciaza bunurile materiale, banii si se dovedeste a fi o excelenta femeie de afaceri. Increzatoare in fortele proprii, Aura este extrem de perspicace si intuitiva.

 

Datorita unei imaginatii debordante, Aura are tendinta uneori sa exagereze faptele minore, sa le infloreasca si sa le amplifice. Are o energie extraordinara si este hiperactiva in momentul in care isi descopera o pasiune. Aura este o seducatoare fara pereche in momentul in care isi doreste sa obtine ceva de la cineva. Nu ii este frica de obstacolele pe care viata i le pune in cale, este pregatita sa le infrunte.

 

Copil, Aura este tiranica si posesiva. Extrem de nerabdatoare, usor iritabila, Aurei nu ii place sa imparta jucariile cu alti copii. Prin urmare, parintii trebuie sa se asigure de faptul ca o invata sa isi respecte semenii si sa isi imparta lucrurile, cu fratii si surorile sale in special. De asemenea, este important ca parintii sa ii dea Aurei banii de buzunar la momentul potrivit, cand stie singura sa ii administreze.

 

Aurei ii place sa seduca si sa cucereasca. Viseaza sa isi intemeieze o familie cu barbatul potrivit. Insa, in unele cazuri se dovedeste a fi mult prea exigenta. Barbatul ales trebuie sa fie bogat, seducator, sensibil si cultivat.

 

Aura va fi tentata de domeniul artistic sau estetic, de sfera medicala sau paramedicala sau de stiintele umane (psihologie, astrologie, grafologie, pedagogie) insa ar putea lucra in cadrul unei afaceri de familie sau sa fie interesata de domeniul bancar.

Lasă un răspuns