Etimologie: aur, adiere

Sarbatoare: 15 octombrie

 

Aurel este un barbat afectuos cu o inima mare. Timid, Aurel lasa deoparte egoul in profitul celorlalti. Dotat cu o imaginatie bogata, visele sale sunt la inaltimea cifrei sale, care este 11. Don Quijote este tatal sau spiritual. Prins la mijloc intre fantezii si realitate, Aurel duce un stil de viata pasiv, nonsalant, insa nu se refugiaza in paradisuri artificiale. Un astfel de suflet generos cu care este dotat Aurel este rar intalnit: este apreciat atat pentru disponibilitatea, serviabilitatea sa, cat si pentru simtul prieteniei de catre persoanele din jurul sau.

 

Copil, Aurel este o fiinta delicata ce trebuie inconjurata cu afectiune, trebuie incurajata si stimulata. La scoala Aurel se dovedeste a fi distras, preocupat de alte activitati precum joaca. Puterea sa senzoriala si emotionala ar fi mai putin abstracta daca Aurel si-ar indrepta atentia spre invatarea unui instrument muzical, vioara de exemplu. Activitatile de grup sunt pe placul sau, are simtul solidaritatii. In cadrul acestor activitati Aurel se straduieste sa dea ce este mai bun din el. In afara unui grup afectiv Aurel este asemeni unui peste pe uscat. Semnul sau astrologic este adesa Pesti si planeta care il guverneaza, Neptun.

 

Aurel isi iubeste prietenii, iubeste multimea insa, paradoxal, ramane o persoana timida. Ii place linistea si pacea si pentru asta este gata de orice sacrificiu, folosindu-se de diplomatia care il caracterizeaza. Din punct de vedere sentimental, Aurel este un cavaler ce cunoaste limbajul florilor si sufletul feminin, atat de aproape lui. Cauta, de fiecare data, simbioza in sanul cuplului: uniunea si paternitatea sunt pentru Aurel primordiale.

 

Ambitia sa cea mare este sa dea un sens vietii sale, fara sa obtina neaparat un castig financiar. Profesiile urmatoare ar putea fi pe placul sau: artist, decorator, frizer, florar, animator sau medic.

Lasă un răspuns