Etimologie: aur, adiere

Sarbatoare: 15 octombrie

 

Aurelia are o personalitate contrastanta. Deoarece 4 si 5, cifrele sale active sunt antagoniste, in Aurelia coexista doua personaje: persoana sociabila, deschisa, comunicativa, simpatica, aventuroasa si adepta schimbarilor. Acest comportament va fi amplificat daca este nascuta pe data de 5, 14 sau 23 a lunii. O persoana rezervata, serioasa, muncitoare, fidela, adepta conservatorismului in special daca este nascuta pe data de 4, 13, 22 sau 31 a lunii. Natura instinctiva, Aurelia este o colerica. Copil, Aurelia este sociabila, apreciaza scoala mai mult pentru relatiile de prietenie pe care le infiripa aici decat pentru ceea ce invata. Pentru Aurelia, viata este un joc. Educatia parentala va trebui deci sa tina cont de aceasta tendinta. Parintii trebuie sa tina cont de autonomia Aureliei si de simtul libertatii, adesea accentuat.

 

Parintii trebuie sa ii favorizeze latura generoasa, sa o implice in activitati de grup in cadrul carora sa isi poata exprima pe deplin creativitatea, gustul pentru calatorii si preferinta pentru a da ordine. Ar fi bine ca darurile sale artistice sa fie favorizate inca de la o varsta frageda, prin intermediul unor activitati muzicale sau creative.

 

Aureliei ii plac schimbarile insa in continuitate deoarece in momentul in care a decis ceva, dispune de suficienta vointa pentru a merge pana la capat. Ii place sa straluceasca, sa dea ordine, sa organizeze si sa aiba grija de altii. Uraste mediocritatea si nu ii suporta pe cei incapabili. Iubeste lucrurile frumoase si prefera sa nu se grabeasca, chiar daca indeplinirea unui obiectiv dureaza putin mai mult.

 

Aurelia ar putea fi atrasa de o profesie din sfera esteticii (coafura, decoratiuni, moda, bijuterii, croitorie) sau din sfera aspectului exterior (coafeza, manechin, antrenoare). Nici profesiile din sfera calatoriilor nu ii sunt indiferente. Daca este nascuta pe data de 3, 12, 21 , 30 sau 5 a lunii, Aurelia va fi atrasa de o profesie din sfera comerciala.

Lasă un răspuns