Etimologie: aur

Sarbatoare: 4 octombrie

 

Ce magnetism! Fara indoiala, Aurora poseda o personalitate iesita din comun: rand pe rand, sensibila, emotiva, afectuoasa, Aurora este facuta sa preia fraiele asupra destinului sau. Aurora este activa si intreprinzatoare, indrazneata si luptatoare. Dificultatea o stimuleaza pe aceasta femeie pentru care cuvantul emancipare este important. Este o individualista care cauta sa se afirme, sa se realizeze si sa se impuna. Apartinand in general semnului astrologic Berbec sau Leu, Aurora are un caracter coleric. Daca nu reuseste sa isi indeplineasca aspiratiile inalte, Aurora devine agresiva si dictatoriala.

 

Motivatia este cuvantul cheie al Aurorei. Aurora este o femeie de actiune ce poseda un spirit practic, simtul concretului si al materialului. Copil, Aurora este vesela, energica si dornica sa faca cat mai multe activitati, la scoala in special. Parintii trebuie sa o incurajeze sa practice un sport. Aurora nu cunoste cuvantul plcitiseala, are mereu planuri si proiecte de pus in aplicare si o multime de centre de interes. Mandra si orgolioasa, Aurora vrea sa fie prima la toate.

 

Afectuoasa si sentimentala, Aurora cauta uniunea si viata in doi, chiar daca acest lucru nu este atat de usor. Chiar daca este egocentrica, Aurora stie sa se arate generoasa, serviabila si prietenoasa. Este o buna sfatuitoare si confidenta. Din punct de vedere sentimental este o idealista, o naiva careia nu suporta problemele de cuplu. Cand iubeste, Aurora este pasionala si posesiva.

 

Cu o astfel de personalitate puternica, Aurora are toate sansele sa se realizeze din punct de vedere profesional, este o autodidacta. Aurora va alege o meserie in care va putea avea autonomie, un element indispensabil in ochii sai, o meserie din domeniul afacerilor, gestiunii, finantelor si bancilor. Nici meseriile ce presupun o anumita putere – armata, politie, avocatura, justitie, nu ii sunt indiferente Aurorei. Abia dupa realizarea profesionala se va ocupa de realizarea personala.

Lasă un răspuns