Etimologie- floare frumoasa, floare inmugurita (Africana)

Sarbatoare-

Ayanna este o persoana foarte extrovertita care adora contactul cu cei din jurul sau si care inspira mereu la prima vedere simpatie. Dar este o fire destul de discreta care se exprima mai bine prin fapte si nu prin vorbe.

Pe Ayanna nu poti sa o influentezi usor, cu una cu doua. Este destul de dominatoare, obiectiva si posesiva si are mereu incredere deplina in fortele sale. Ayanna mai are ceva foarte misterios, care nu se poate defini si care ii atrage pe cei din jur ca un magnet.

Intuitia sa este una foarte fina si puterea de seductie fara pereche. De asemenea, Ayanna este o femeie destul de emotiva, o persoana pentru care prietenia este un lucru foarte important, fiind foarte atasata de cei din jurul sau.

Esecurile nu au cum sa o deprime sau sa o abata din calea sa, chiar daca uneori are tendinta sa se inchida in sine sau sa « explodeze » atunci cand te astepti mai putin.

Ayanna este o persoana cu un caracter mai masculin, de unde si dorinta de a comanda mereu si a dirija lucrurile dupa bunul plac. Este foarte devotata atunci cand vine vorba despre cauzele care ei se pare juste, fiind capabila sa duca la bun sfarsit toate proiectele pe care le incepe, dand dovada in acelasi timp de discretie si seriozotate exemplare.

Ayanna da dovada in tot cee ce face de o vointa fara margini si actioneaza mereu cu rapiditate si indrazneala. Are idei precise cu privire la ceea ce trebuie sa faca, la oamenii din jurul sau cu privire la anumite lucruri. Detine o vitalitate excelenta dar are tendinta sa abuzeze uneori de ea. Din aceasta cauza si din cauza indisciplinei, va suferi uneori de surmenaj.

Ayanna este foarte sociabila, adora contactul cu lumea, iubeste sa intalneasca persoane noi si sa lege noi relatii de prietenie. Stie cum sa se foloseasca cu inteligenta si indemanare de retelele sociale pentru a reusi in tot ceea ce isi propune.

In domeniul afectiv este pudica si posesiva. Dar este si misterioasa sau secreta si trebuie sa inteleaga ca este nevoie sa se exprime mai mult si sa se dedice si mai mult.

Lasă un răspuns