Etimologie- lumina lunii (turca)

 Sarbatoare-

Aysel este o persoana extrem de simpatica, de fermecatoare si de concilianta. Dar este in acelasi timp si energica, combativa si combativa. Sensibilitatea si emotivitatea sa sunt foarte puternice. Trebuie deci sa fie foarte atenta la stres. Iar starea sa de dispozitie poate sa fie uneori fluctuanta.

Viziunea sa cu privire la viata este una idealista si deci va avea cele mai inalte aspiratii. Aysel este destul de directa, de sincera si nu ii plac deloc persoanele false sau injustitia. Si chiar daca cel mai adesea, este zambitoare si concilianta, este capabila de stari de manie violenta atunci cand este agasata.

Aysel poate sa para destul de vorbareata, spontana, plina de viata si rapida. Este extrem de altruista si interesata de cei din jurul ei, dar nu este deloc indiferenta atunci cand vine vorba si despre domeniul material. Adora sa aiba grija de aspectul sau exterior si sa poarte cele mai frumoase bijuterii.

Aysel adora sa fie admirata de catre cei din jur, sa intre in gratiile celor din jur, sa comunice, sa schimbe intr-un grup de prieteni sau de colegi. Este cea care poate anima grupul prin caldura, generozitate, simt al umorului si simt critic. Are un simt profund si cu privire la prietenie si adora sa fie de folos celor din jurul sau. Se poate adapta foarte usor. Este descurcareata, oportunista chiar.

In acelasi timp, Aysel este o persoana plina de pasiune, cu impulsiuni rapide, dar cu un caracter foarte echilibrat, discreta si eficienta, care depune foarte multe eforturi pentru a ajunge acolo unde vrea.

Intuitia sa este stupefianta. Poate evalua situatiile sau oamenii foarte repede si foarte rar se inseala cu privire la acestea.

In domeniul iubirii, Aysel este cel mai adesea idealista si pune pe un piedestal persoana iubita. Sau traieste doar din iluzii. Astfel ca intr-o zi risca sa fie dezamagita sau sa traiasca deceptii.

Aysel se va simti foarte bine in domeniile legate de copii sau educatie- pedagog, psiholog, asistenta sociala, in meseriile din domeniul expresiei sau comunicarii- comert, secretariat, interpretariat, relatii cu publicul sau in domeniul afacerilor.

Lasă un răspuns