Etimologie- splendoare (ebraica)

Sarbatoare- 23 martie

Becca este o persoana foarte serioasa si disciplinata, dand dovada de foarte devreme de o latura foarte studioasa si aplicata. De asmenea, pune foarte multa pasiune in tot ce face, fiind plina de entuziasm, traindu-si viata din plin in orice moment.

Este sociabila, iubeste sa comunice si sa impartaseasca totul cu cei din jur. Dar isi cultiva in acelasi timp o mica gradina secreta deoarece vrea sa fie in primul rand independenta si autonoma.

Becca are o personalitate extrem de puternica, distingandu-se in primul rand prin caracterul ssu expansiv si impulsiv. In general, nu prea sta sa puna in balanta binele si raul sau argumentele pro sau contra, ci actioneaza imediat.

Adora sa comunice foarte mult cu toti din jurul ei, seducandu-i si fermecandu-i foarte usor pe toti. Deci daca vrea sa lege noi relatii de prietenie, se va desurca de minune.

Dar Becca este in primul rand o persoana care adora libertatea, care vrea sa fie cat mai independenta si care se arata extrem de refractara atunci cand vine vorba despre autoritate.

Becca este extrem de generoasa, adorand sa le faca pe plac celor dragi. Si in caz de probleme le sare mereu in aparare sau ajutor. Este si foarte onesta si nu suporta prefacatoria.

Este indrazneata, pasionala si dinamica, trecand foarte usor peste orice obstacol ce ii apare in cale. Isi exploateaza mereu potentialul pentru a-si atinge toate obiectivele. In plus, este foarte curajoasa si voluntara si nu se lasa abatuta in calea obstacolelor.

In mediul profesional, Becca se va distinge datorita harniciei sale. Spiritul sau, gata sa faca mereu fata oricarei provocari o impinge sa « urce » mereu tot mai sus si sa faca cele mai marete lucruri.

Pe plan sentimental, Rebecca este pasionala si este gata sa faca orice pentru a seduce persoana iubita. Este sincera si generoasa cu partenerul sau, foarte atenta, fidela si respectuoasa. Vrea sa fie iubita si sa se simta in siguranta, dar prea multa iubire o va  sufoca si va deveni agresiva sau respingatoare. Trebuie sa invete sa iubeasca si sa se dedice celor din jur.

Lasă un răspuns