Etimologie- victorie (greaca)

Sarbatoare- 4 februarie

Berenice este o persoana care ar putea sa fie calificata drept inaccesibila si misterioasa la prima vedere. Si chiar daca reuseste sa isi arate adevarata latura celor mai apropiati, ramane foarte multa vreme extrem de rezervata si nu ii place deloc sa vorbeasca despre propria persoana.

Berenice este foarte emotiva, lasa emotiile foarte des sa o tradeze. Veritabilii sai prieteni se pot numara pe degetele de la o mana, dar le va fi fidela, indiferent de circumstante.

Berenice are o originalitate care o face sa straluceasca in orice situatie. Dar este gica-contra atunci cand vine vorba despre moda si tendinte, vrand sa se remarca prin fantezie si creativitate.

Si chiar daca pare o persoana foarte rezervata, rece si distanta, Berenice ascunde o mare timiditate in spatele unei carapace, care o face sa fie mai rezervata. Adora secretele si sa cultive misterul in jurul sau, parand cel mai adesea inaccesibila in fata celor din anturajul sau.

Nu ii place deloc sa vorbeasca despre propria persoana, protejandu-si cu gelozie intimitatea. Este foarte emotiva si intalneste destul de des dificultati in a-si exprima emotiile. Uneori este nelinistita si angoasata si se inchide in sine atunci cand da peste anumite dificultati.

Imaginaitia sa este debordanta, nereusind mnereu sa fac fata realitatii dure si sa dea dovada de pragmatism.

De asemnea, Berenice este foarte independenta, nepasandu-i deloc de parerea celor din jur. Isi doreste sa isi traiasca mereu viata exact asa cum isi doreste.

Din cauza timiditatii sale, poate sa fie mai solitara si intampina anumite dificultati, nesimitindu-se in largul sau in societate.

Este foarte exigenta atat in relatiile amicale, cat si cele amoroase. Prefera sa stea mai mult timp sa analizeze comportamentul persoanelor din jurul sau. Este foarte fidela si atenta si va face orice pentru fericriea si bunastarea cuplului. Este onesta si sincera si acorda cea mai mare importanta complimentelor,

In domeniul profesional, Berenice este foarte apreciata datorita felului in care analizeaza lucrurile si problemele si importantei pe care o acorda celor mai mici detalii. Este ambitioasa si dinamica si poate sa evolueze foarte usor si repede la locul de munca.

Lasă un răspuns