Etimologie: stralucire, puritate, alb

Sarbatoare: 3 octombrie

 

Simpatica si dinamica, Bianca este o persoana deosebit de comunicativa. Bianca este considerata o persoana speciala de persoanele din anturajul sau si isi cultiva propriul stil. Bianca lasa impresia unei persoane puternice si sigure pe ele chiar daca in realitate este o fiinta fragila, neincrezatoare in propriile forte. In realitate, Bianca isi compenseaza vulnerabilitatea prin facilitatea de a se exprima: isi exprima bucuria de a trai si entuziasmul ori de cate ori are ocazia.

 

Activa, adaptabila, Bianca este dotata cu arta convingerii. Stie sa se faca placuta, sa seduca si sa isi distraga anturajul. Ii place sa profite din plin de viata si sa se distreze. Curioasa, Bianca este interesata de o multime de lucruri fara sa intre in profuzimea acestora. Indemanatica, Bianca este destul de creativa si ii place tot ce tine de bricolaj. Are o vointa puternica si o capacitate de actiune importanta dar neregulata. Domeniul afectiv ocupa un loc important in viata sa.

 

Copil, Bianca este activa si curioasa. Are un debit verbal impresionant si invata deosebit de repede o multime de lucruri. Daca nu este motivata, Biancai nu ii place sa faca un lucru, nici daca acest lucru i se impune. Bianca este un copil afectuos si se simte stimulata in mediul scolar, va depune toate eforturile necesare sa fie prima din clasa. Parintii trebuie sa o orienteze pe Bianca spre dans, desen sau studiul limbilor straine.

 

Sensibila si cu o imaginatie debordanta, Bianca cauta in permanenta contactul cu ceilalti, ii place sa aiba cat mai multi prieteni. Ii este frica de singuratate si pune mare pret pe sentimente.

 

Bianca va fi atrasa de profesiile din domeniul comercial sau de cele in care comunicarea este privilegiata. De asemenea, Bianca are inclinatii spre domenii precum jurnalism, relatii publice, finante sau juridic.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns