Etimologie- alb, puritate, inocenta (germana)

Sarbatoare-  3 octombrie

Blanca este o persoana foarte generoasa, cu o inima foarte mare. Altruismul sau merge atat de departe incat pune pe primul loc pe ceilalti si nu propria sa persoana. Este atrasa de marile cauze. Deci se va simti cel mai bine atunci cand va face ceva pentru umanitate si va reusi sa isi ajute aproapele.

Blanca detesta solitudinea si vrea sa fie mereu inconjurata de cei din jur si sa fie sprijinita de cine trebuie. Este foarte discreta, dulce si nu vrea sa ii deranjeze pe cei din jur.

Blanca este si o persoana foarte visatoare, inocenta si nonsalanta, care nu da dovada de vointa decat atunci cand este motivata.

Pentru Blanca inseamna foarte mult reusita sociala, dar si bunurile materiale. Este cea mai curajoasa si intreprinzatoare atunci cand trebuie. Necunoscutul si dificultatile nu o inspaimanta deloc. Ba din comtra. O fac sa fie si mai hotarata si mai curajoasa.

De asemenea, Blanca este o persoana foarte sensibila, emotiva si intuitiva. Este interesata de tot ceea ce este altfel si foarte original. Ese foarte simpatica si dinamica si deschisa pentru comunicare si schimburi. Se teme foarte tare de singuratate si pune mereu sentimentele pe primul loc.

Dar in ciuda acestor lucruri, Blanca este o luptatoare si un lider atunci cand trebuie, deoarece nu se lasa descurajata cu una cu doua.

Blanca este foarte gentila si se intelege cu toata lumea. Oamenii adora compania sa. Afectivitatea este foarte importanta pentru ea. Va face orice pentru a avea o viata profesioanala si una de familie echilibrata si reusita. Nu ia niciodata decizii in graba pentru a minimiza orice risc de esec.

Viata sentimentala este foarte importanta pentru Blanca. Aceasta este tandra, senzuala si cuceritoare. Blanca este o femeie devotata, senzuala, generoasa si tandra, care cauta mereu iubirea ideala.

Blanca isi va rezolva contradictiile cu ajutorul naturii sale creative si artistice, care primeaza in ceea ce o priveste. Dar este si foarte constiincioasa si realista in ceea ce priveste realitatile sale.

Blanca se va simti cel mai bine profesand in domeniile legate de arta si de estetica. Dar si cele ale stiintelor umaniste sau ale finantelor i se vor potrivi ca o manusa.

Lasă un răspuns