Etimologie- luptator (rusa)

Sarbatoare- 24 iulie

Boris are o personalitate pe masura numelui sau impozant. Este viril, curajos, dotat cu o forta interioara minunata. In plus, este foarte ambitios, harnic, care nu lasa pe nimeni si nimic sa stea in calea sa. Forta sa de caracter il ajuta sa fie cel mai puternic.

Boris este uneori extrem de autoritar dar reuseste foarte usor sa castige respectul celor din jur. Stie deci cum sa ii conduca pe cei din jur fara sa fie prea tiranic. Este un idealist care viseaza ca intr-o zi va face lumea mai buna.

Boris are o parere foarte buna despre sine si cel mai adesea este destul de orgolios si lipsit de modestie. Dar este in acelasi timp curajos si onest, respectandu-i pe cei mai slabi decat el si sarindu-le in ajutor atunci cand este cazul. Si chiar daca iti vine greu sa crezi asta, Boris este o persoana foarte timida, chiar daca se ascunde sub o carapace de siguranta si de forta. Boris adora sa isi asume riscurile chiar daca nu este foarte sigur de rezultatul final.

Boris este si un cavaler care stie cum sa imbine de minune puterea sa cu farmecul sau. Dar nu este deloc un fin  psiholog si nu se descurca foarte bine atunci cand vine vorba reactiile umane, mai ales cele feminine. Este foarte dinamic si adora sa evidentieze in public faptul ca este un mascul feroce.

In domeniul afectiv, atunci cand cineva ii atrage atentia, Boris devine foarte romantic si afectuos. Dar partenera sa poate deveni in unele situatii geloasa, deoarece Boris adora sa atraga atentia si sa seduca persoanele din jur.

Boris este un romantic in cautarea unei partenere perfecte dar care poate deveni destul de posesiv atunci cand a gasit-o. Dar va face mereu orice pentru ca familia si copiii sai sa fie mereu fericiti.

Boris este un lider innascut. In viata sa profesionala se foloseste de indemanare si de multiplele sale calitati pentru a duce la bun sfarsit toate sarcinile care i se incredinteaza. Boris va face mereu tot posibilul pentru a demonstra superiorilor sai ca merita o promovare. Si datorita optimismului de care da mereu dovada, cel mai adesea, reuseste in tot ceea ce isi propune.

Lasă un răspuns