Etimologie- cea puternica, nobila, demnitate, onoare (celta)

Sarbatoare- 18 decembrie

Briana este o persoana foarte comunicativa si sociabila chiar daca la prima vedere este secretoasa si rezervata. Este in acelasi timp si foarte prudenta, discreta si selectiva. Ia mereu lucrurile foarte in serios si ramane mereu in defensiva. Si chiar daca este cam distanta, poseda o distinctie fara pereche.

Briana este activa si intreprinzatoare, simtind mereu nevoia de a se afirma, chiar daca asta nu este mereu usor. Ritmul activitatilor sale nu este mereu egal deoarece uneori se opreste sau « pune frana » din cauza indoielilor sau a incertitudinilor. Dar in viata va sti cum sa isi asume anumite responsabilitati si sa dea dovada de curaj atunci cand trebuie.

In viata dificultatilor vietii se va arata foarte curajoasa si eficienta si va da piept cu curaj tuturor probelemelor. Isi va arata atunci cand trebuie autoritatea, o autoritate pe care nu o banuieste nimeni.

Briana este foarte atenta la imaginea sa si vrea mereu sa fie data drept exemplu. Este foarte pasionala, chiar daca uneori este cam impulsiva. Este foarte perseverenta, voluntara, dar este si emotiva, chiar daca reuseste sa ascunda foarte bine asta.

Briana nu stie cum sa stea locului, implicandu-se mereu in tot felul de proiecte, mai noi, mai provocatoare, pentru a se simti mereu motivata.

Este foarte descurcareata, are o imaginatie debordanta, un farmec natural si o memorie foarte buna. Briana vrea sa traiasca totul foarte intens si este gata de orice pentru a reusi asta. Si daca este cazul, va comite si anumite imprudente. Este cocheta si senzuala si are cel mai puternic sex-appeal care o va face sa fie cea mai atragatoare.

Am putea spune ca norocul sau se datoreaza in principal puterii sale de seductie, generozitatii si curajului sau.

Briana se va putea orienta inspre profesiile comerciale, care cer dinamism, dar si mobilitate sau inspre cele care privilegiaza exprimarea scrisa sau orala, predarea limbilor straine… poate insa sa se orienteze si inspre o cariera independenta sau o profesie liberala in raport cu creativitatea, relatiile publice, multiplele domenii ale comunicarii sau exprimarii artistice.

Lasă un răspuns