Etimologie: corpolent, frumos, bun

Activ, comunicativ si adaptabil, iata principalele trasaturi de caracter ale lui Calin. Simpatic si fermecator, incercand sa isi protejeze cu orice pret intimitatea si individualitatea, Calin stie sa fie sociabil, o combinatie de introversiune si extroversiune, in functie de situatie. Se exprima cu o deosebita usurinta, ii place sa comunice cu ceilalti, sa schimbe impresii. Neincrezator la prima vedere, Calin este o persoana directa insa simte nevoia sa fie incurajat si linistit pentru a-si aprofunda relatiile. Odata cucerit, Calin se dovedeste a fi pur si simplu delicios, vorbaret si sociabil.

Deviza lui Calin este urmatoarea: totul sau nimic. Calin pune mare pret pe independenta sa. Vesel si optimist, Calin are simtul umorului si apreciaza jocurile, distractia si placerile. Curios, Calin este avid de cunoastere. Copil, Calin are tendinta sa fie superficial si instabil. Trebuie implicat inca de la o varsta frageda in activitati creative si artistice precum si in invatarea unei limbi straine. In plus, Calin va fi pasionat inca de mic de tehnicile moderne, va adora sa se joace la computer sau tableta.

Intelectual uneori, Calin este interesat de tot ce este iesit din comun. In ceea ce priveste latura sentimentala, Calin este adesea insesizabil deoarece, rand pe rand, secretele, misterele, il vor face sa faca un pas inapoi. Partenera de viata ii va reprosa ca nu stie sa isi exprime sentimentele, ca nu este capabil sa depuna eforturile necesare pentru bunul mers al relatiei.

Comunicarea pare sa fie calea sa de predilectie. Calin ar putea fi interesat de domenii precum invatamantul, limbile straine, comedie, teatru, jurnalism, de profesii mai speciale (informatica), de profesii aflate in legatura cu calatoriile, vanzarile sau publicitatea. Apreciind schimbarile, Calin ar putea fi adeptul interimatului, mai ales daca este nascut pe data de 5,14 sau 23 a lunii.

Lasă un răspuns