Etimologie- enorias, ajutor de preot (latina)

Sarbatoare- 14 iulie

Camelia este o persoana foarte independenta, cu un simt acut al responsabilitatii. Este foarte ambitioasa si muncitoare, prea serioasa si uneori foarte severa. Este insa si foarte inteligenta si obtine mereu ceea ce vrea.

Camelia este si o femeie foarte energica, care poseda o autoritate naturala si o putere de convingere innascute. Independenta si nevoia de a comanda fac parte din natura celor cu acest nume. Dar au tendinta si de a fi foarte rezervate si secretoase, tinzand sa pastreze o anumita distanta intre ele si cei din jur. Sunt in acelasi timp si foarte sociabile.

Camelia sau Camilla se zbate cel mai adesea intre dorinta de a fi placuta de cei din jur, de a fi admirata si respectata si intre dorinta de a ascunde departe de lume si de zgomot pentru a edita si reflecta sau pentru a trage linie.

Camelia este foarte serioasa, meditativa si nelinistita, o persoana care este constienta de faptul ca viata nu este un joc, nici o placere. Din acest motiv, trebuie sa munceasca foarte mult pentru a se linisti si pentru a reusi in tot ceea ce isi propune.

Puterea sa de actiune este una demna de admirat, chiar daca uneori este foarte emotiva. Dar dupa ce si-a gasit calea, drumul de urmat, va fi foarte stabila si mult mai linistita.

Camelia este o femeie fidela, devotata, directa si foarte sincera. Dar principiile sale sunt cel mai adesea destul de rigide.

In copilarie, Camelia este foarte cuminte si responsabila, dar totul depinde foarte mult si de mediul in care creste.

Camelia iubeste tot ceea ce tine de frumos, de clasa si de sofisticare. Este interesata si de arta si de estetica. Are si un simt innascut pentru nedreptate, mai ales atunci cand se intalneste cu anumite probleme si isi face foarte multe griji. Este selectiva si idealista dar atunci cand gaseste ceea ce considera a fi pasare rara, este exclusivista, dar intoleranta si mereu nesatisfacuta.

Meseriile potrivite pentru Camelia sunt cele legate de detalii, in raport cu estetica, cu precizia, sanatatea, biologia si dieta. Dar si toate profesiile liberale si independente.

3 COMENTARII

  1. Laurentiu Rogojan

    Camelia nume frumos.Mi se pare normal ca fetele cu numele acesta sa fie inteligente si sa obtina ceea ce vor

  2. nume frumos mi se pare corect sa ie inteligenta sa obtina ceea ce vrea

  3. nume frumos mi se pare normal sa fie inteligenta sa obtina mereu ceea ce vrea

Lasă un răspuns