Etimologie- perfect, implinit (araba), un tanar slujitor pentru sacrificiile zeilor (latina)

Sarbatoare- 14 iulie

Camil este o persoana foarte voluntara si dinamica, intuitiva, cu o imaginatie foarte puternica. Este o fire mai discreta dar este cea mai placuta companie pentru cei din jur.

De asemnea, Camil este un barbat dinamic, impulsiv chiar, care da mereu dovada de vivacitate si jovialitate. Adora libertatea si nu vrea sa fie constrans in vreun fel. Este adaptabil, rapid mai ceva ca un fulger, mereu grabit sau pe fuga si extrem de curios.

Camil adora momentele de solitudine. Sunt cele care il ajuta sa isi reincarce bateriile. Si chiar daca este extrem de curios, Camil este foarte secret si rezervat in ceea ce priveste propria persoana. Trebuie sa fie mereu in actiune si motivat asa cum trebuie.

Camil are multe calitati, dar are si defecte. Este nerabdator, instabil, timid, indisciplinat, agresiv, lipsindu-i uneori discernamantul. Nu suporta autoritatea sau sa fie comandat de cineva, astfel ca devine extremist sau se revolta atunci cand i se cere sa se subordoneze cuiva.

Existenta lui Camil este marcata de foarte multe schimbari care se fac insa din mers. Camil nu suporta monotonia sau rutina si vrea ca totul sa se desfasoare cu cea mai mare repeziciune. Din fericire, sansa ii surade mereu si va reusi in tot ceea ce isi propune.

Camil adora natura, este un spirit curios si muncitor asiduu. Iubeste foarte mult munca, intr-atat incat poate sa devina unoeri maniac. Activitatea intensa este cea care ii ajuta sa alunge anxietatea.

Camil adora calatoriile, cuceririle sau aventura. Dar si riscurile pe care si le asuma fara sa stea prea mult pe ganduri. Acest lucru implica insa si o anumita instabilitate.

Camil este o adevarata furtuna. Viata sa amoroasa este plina de pasiune si aventura, dar si foarte turmentata. Are tendinta de a se plictisi foarte repede deci partenera trebuie sa stie cum sa il surprinda mereu. Este egocentric si narcicist deci un partener destul de dificil.

Vrea sa aiba cele mai variate si mai diversificate activitati mereu si se va orienta inspre domeniile in care nu va trebui sa se supuna superiorilor si unde va reusi sa isi pastreze autonomia.

Lasă un răspuns