Etimologie- pura (greaca)

Sarbatoare-  24 martie/ 7 noiembrie

Carine este plina de viata, curajoasa si mai degraba autoritara, avand uneori, un caracter coleric. Nu am putea spune despre ea ca este caracterizata de suplete, de disciplina sau de cumintenie.

Carine tinde sa se impuna in orce domeniul al vietii si are aspiratii inalte, uneori complexe de superioritate, fiind foarte mandra. Este foarte increzatoare in fortele proprii si are idei de grandoare mai tot timpul.

Carine nu sta niciodata locului si este foarte activa si dinamica. Si totusi, uneori, rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor sale, deoarece este cam dezordonata si grabita. Este foarte curioasa, interesata de tot si de toate, trecand foarte repede de la un subiect la altul, fiind deci si cam superficiala.

Carine adora deci tot ce tine de schimbare. Din acest motiv, uneori isi pune la indoiala calitatile sau capacitatile, un lucru cam riscant,totusi. Uneori prefera o viata monotona si rutina, de care se satura insa foarte repede.

Carine adora tot ceea ce tine de feminitate si este o feminista inraita. Pentru ea emanciparea feminina nu este un lucru spus in van. Are o putere de seductie destul de mare si o pofta de viata de nestavilit.

Carine este gurmanda si simpatica si detine arta de a se convinge pe ea insasi ca viata este foarte frumoasa.

Deci Carine are o personalitate destul de complexa. Temperamentul sau, uneri cam capricios, poate sa oscileze foarte repede intre euforie si melancolie. Dar este o persoana foarte apreciata de catre cei din jur, deoarece scaparile sale sunt compensate de farmecul sau aparte, de dulceata si simpatia sa. Calitati care se reflecta in intregime atunci cand vine vorba despre relatiile sale cu cei din jur.

Carine adora sa seduca, sa impresioneze, sa faca parada cu calitatile sale. Este deci sensibila la felul in care arata si poarta doar haine de bun gust si bijuterii foarte frumoase. La partenerul sau va cauta un statut social si poate si cat mai multi bani.

Meseriile in legatura cu cifrele si finantele i se potrivesc cel mai bine. Dar si cele in care mobilitatea este necesara sau cele in care este necesar un spirit creativ.

Lasă un răspuns