Etimologie – foarte draga

Sarbatoare –

Carisa este o fiinta fermecatoare, placuta si atragatoare care cauta sa se faca placuta si iubita. Pentru Carisa sentimentele sunt deosebit de importante, este dispusa sa faca eforturi considerabile pentru ca in viata sa sa domneasca pacea si armonia dar si in jurul sau. Preocupata de aspectul sau fizic si sensibila la tot ce tine de estetica, Carisa este destul de cocheta si perfectionista, atenta la fiecare detaliu in parte. Punctul sau slab este hipersensibilitatea de care da dovada uneori la care se adauga imaginatia si nervozitatea ceea ce ocazioneaza, de cele mai multe ori, angoase si neplaceri.

Carisa asteapta de la familie si de la anturajul sau protectie si siguranta, atat de necesare echilibrului si bunastarii sale. Este o femeie sociabila care apreciaza placerile vietii si care comunica cu usurinta in orice situatie. In contactele umane Carisa se foloseste de farmecul, diplomatia si simtul umorului, principalele sal calitati. De-a lungul vietii, Carisa, fie va incerca sa isi concretizeze cu price pret obiectivele, dezvoltand unele atuuri precum perfectionismul, rabdarea si simtul efortului fie va incerca sa evadeze, din fata unor probleme, in vise si in imaginatia sa, refugiindu-se in indolenta, indecizie, osciland intre mai multe orientari.

Copil, Carisa se dovedeste a fi destul de impresionabila, capricioasa, timida si extrem de dependenta de mediul in care traieste. Parintii au sarcina de a o invata sa fie autonoma, sa se descurce de una singura in viata, sa ii ofere sarcini si responsabilitati si sa ii spuna mereu adevarul. Parintii vor avea tendinta sa o supra protejeze deoarece Carisa, daca nu i se indeplinesc cele mai mici capricii, are tendinta sa planga si sa faca adevarate crize de nervi. Nu vor face decat sa ii intareasca tendintele obsesive, ii vor face mai mult rau decat bine, nu va reusi niciodata sa isi invinga imaturitatea. Carisa va sti sa profte de lipsa poftei de mancare pentru a atrage atentia asupra sa.

Doua cazuri sunt posibile: fie va deveni femeia casnica perfecta, fie va avea o cariera stralucita in domeniul ales. Va fi atrasa de profesii din domeniul medical, paramedical, gestiune, economie sau de profesii care cer precizia.

Lasă un răspuns