Etimologie: razboinica

Sarbatoare: 11 august

 

Carla apare drept o persoana decisa, debordand de vitalitate, originala si curajoasa. Intreprinzatoare, Carlei ii place sa isi asume riscurile, ii place sa fie mereu lider. In plus, Carla este feminina, ii place sa aiba grija de ceilalti, instinctul matern fiind dezvoltat inca de la o varsta frageda. Carla este dornica sa se faca placuta, aspectul exterior este important pentru ea. Este o femeie directa si loiala, reactioneaza imediat cand simte ca i se face o nedreptate.

 

Este o persoana dinamica si poate fi uneori mobilizata mai mult pentru altii decat pentru ea, nu ii este teama de competitie. Clara este voluntara, activa, cu un simt profund pentru realitatile materiale, stie cum sa fie eficienta si practica. Generoasa si interesata de semenii sai, Clara incearca sa profite din plin de placerile acestei lumi, de confort si de bani totodata, se poate dovedi a fi o excelenta femeie de afaceri.

 

Copil, Carla este demonstrativa si stie sa se faca placuta. Este sociabila, facuta pentru a fi inconjurata de prieteni. Exista situatii in care Carla se arata exclusiva, posesiva si geloasa insa devotata! Jocurile sale sunt variate: cu masinutele impreuna cu fratii sai, o cina impreuna cu surorile sale sau o sceneta cu papusi, stie cum sa se comporte cu acestia.

 

Clarei ii place sa fie indispensabila, inconjurata de prieteni si iubita, este capabila de devotament fata de alte persoane. Este o prietena remarcabila, o buna sfatuitoare si o excelenta confidenta. Autoritara, Carla ii va cere partenerului de viata sa fie mai impunator. In caz contrar, nu va ezita sa il paraseasca.

 

Clara nu va fi indifernta laturei lucrative a profesiei sale si va beneficia de origini sociale cel mai adesea favorabile. Va fi atrasa de profesii din domeniul sfatuirii, de cele in raport cu domeniul finantelor sau al economiei, de gestiune si de lumea afacerilor.

Lasă un răspuns