Etimologie: om, barbat, armata, razboinic

Sarbatoare:

 

Carolina este o femeie pasionala ce degaja magnetism. Femeie puternica, Carolina este facuta sa conduca si sa dea ordine. Concreta si practica, intelectuala, Carolina este o persoana intreprinzatoare, dinamica, activa si lupta  cu toate fortele pentru cauza si principiile sale. Deplin satisfacuta de ea insasi, curajoasa, Carolina este dotata cu o energie imensa insa este iritabila si nerabdatoare. Tentata adesea de practicarea unor exercitii fizice, Carolina pune mare pret pe aspectul fizic. Nevoia sa de autonomie este imensa. Alergica la orice forma de ierarhie, Carolina poseda un spirit contradictoriu evident. Dupa parerea sa, valoarea nu se achizitioneaza odata cu varsta ci se masoara prin realizari concrete.

 

Datorita faptului ca este o persoana directa si cinstita, Carolina ar putea avea o multime de rivale, sa starneasca invidii, la locul de munca in special. Sfera materiala este deosebit de importanta in ochii sai, poate deveni o excelenta femeie de afaceri sau o buna gestionara. Copil, Carolina nu este disciplinata, nici docila, nici rabdatoare, spre disperarea parintilor sai. Carolina se poate dovedi a fi extrem de curioasa si rebela in copilarie. Insa, in strafundul sufletului, este un copil tandru, sensibil si emotiv, pasionat de lectura si sport.

 

Adesea, Carolina simte nevoia sa evadeze. Acest lucru se traduce printr-o pasiune pentru calatorii, poezie, pictura, muzica sau irational. Carolina este pasionata de tot ce este straniu, fantastic, de science-fiction. Daca viata ii da o lovitura acestei femei fragile, are tendinta sa fuga intr-un fel sau altul. Pe plan sentimental, Carolina este romantica dar exigenta si intoleranta. Posesiva si geloasa, este o fire pasionala.

 

Carolinei i se ofera mai multe orientari profesionale : afaceri (banca, gestiune, contabilitate), activitati artistice sau manuale (tapiterie, sculptura), ar putea fi atrasa de profesii legate de autoritate sau putere – politie, armata, politica, justitie sau drept.

1 COMENTARIU

  1. Foarte tare totul ce este scris despre seminificarea numelui Carolina. Este totul adevrat!!

Lasă un răspuns