Etimologie- distins, ales (greaca)

Sarbatoare- 1 noiembrie

Casandra este atragatoare, fermecatoare si distinsa. Deci nu are cum sa nu fie remarcata de cei din jur. Este muncitoare, determinata si implicata, reusind mereu sa duca totul la bun sfarsit.

In iubire, dar si in viata de zi cu zi, Casandra are o multime de calitati si de atuuri de care stie cum sa se foloseasca. Est dreapta si mandra, aventuriera si curajoasa, permitandu-i-se toate indraznelile si extravagantele deoarece este foarte convingatoare.

Casandra are un temperament inflacarat, fiind o persoana foarte ambitioasa, curajoasa si plina de vigoare. Este foarte fidela, directa si comunicativa dar atunci cand incearca sa isi depaseasca limitele poate sa se simta uneori destabilizata.

Casandra este curioasa de tot si de toate si nu suporta deloc rutina. Se simte in largul sau in societate si adora tot ceea ce tine de aventura, de calatorii si noi descoperiri.

Atunci cand munceste, Casandra nu se opreste pana cand nu este multumita si totul este bine facut. Este foarte responsabila si adora munca in echipa.

Deoarece este foarte directa si spune mereu tot ceea ce gandeste, Casandra va intampina probleme cu cei carora nu suporta sa li se spuna in fata care sunt problemele.

Deci Casandra este uneori excesiva, intoleranta si prea implicata, poate sa fie cam derutanta, instabila, versatila si dezordonata sau sa afiseze in acelasi timp unele principii mai rigide sau stricte.

Pe plan sentimental, Casandra este foarte stricta, pretentioasa si autoritara, mai ales atunci cand vine vorba despre fidelitate. Casandra va cauta un barbat sincer, caruia sa nu ii fie teama sa spuna ceea ce crede sau simte. Dar apreciaza si un partener optimist, deschis sau tolerant. Dar chiar daca vrea din toata inima sa aiba o familie model si sa fie iubita, va prefera sa fie singura decat intr-o companie neplacuta. Dar tine foarte mult si la cariera sa si la reusitele ce o asteapta. Deci partenerul va trebui sa ii accepte ambitiile profesionale si independenta.

Casandra va fi atrasa de domeniul financiar, al gestiunii si al bancilor. Dar si sectorul sanatatii, al profesiilor comerciale, in raport cu exprimarea scrisa sau orala ii poate fi pe plac.

Lasă un răspuns